banner333

banner309

Başbakan, Gümüşhane'yi Teğet Geçti !

Bu hafta Rize ve Trabzon'u ziyaret eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Gümüşhane'ye uğramadı. Yerel seçimlere 6 ay gibi zaman kala Gümüşhane'yi almayı kafasına koymuş olan Başbakan neden Gümüşhane'ye gelmedi ?

Gümüşhane 29.08.2013, 23:35
Başbakan, Gümüşhane'yi Teğet Geçti !
banner400

Başbakan bu hafta  Karadeniz turu kapsamında önce memleketi Rize'ye ardından Trabzon'a bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.Bu iki ilin arasında kalan dağların avucundaki şehir Gümüşhane yine teğet geçildi.Yüzde ellinin üzerinde oy almış olan Adalet ve  Kalkınma Partisi acaba Gümüşhane'de yeterli kulisi yapamıyormu sorusu akıllara ister istemez geliyor.

Tabiki Başbakan gezisine bir program çerçevesinde çıkmıştır ancak Yerel seçime 6 ay gibi zaman kala Ak Parti’nin 3 dönemdir alamadığı Gümüşhane Belediyesini almayı kafasına koyan Başbakan’ı vekillerimiz ve Ak Parti Gümüşhane teşkilatı Gümüşhane’ye getiremez miydi?

Başbakanımız Gümüşhane’ye davet edilip, Zigana Tünel İnşatının hızlandırılması, Salyazı hava alanı, İkisu-Şiran yolu hızlandırılması istenemez miydi? Bu fırsatlar her zaman ele geçmez.Bunları Gümüşhane iyi değerlendirmelidir. Ak Parti il başkanı Ercan Çimen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’a sunduğu talepleri Başbakan’a sunsaydı kötü mü olurdu ?

Ramazan ayında Cumhurbaşkanı gelecek diye 2 ay önceden manşetlerden yayınlanan habere rağmen beklenen misafir gelmedi.Bu olaylar dizisi bize 1988 yapımı olan ve başrollerini Şener Şen'in yaptığı Selamsız Bando filmini anımsatıyor.

Bunları yazarken birileri;efendim Ramazan ayında Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz şehrimize geldi ya diyecektir.Peki bakan şehrimizde yaptığı açıklamada nelerden bahsetmişti bir alıntı yaparak hatırlatmak istiyoruz.”biz iktidar olarak milletvekili olmayan Iğdır'a havaalanı yaptık. Hakkari’ye hava alanı yaptık”. Bu konuşma yapılırken kimsenin aklına yıllardır yapımı yılan hikayesine dönen Salyazı Havaalanından bahsetmemesi çok manidar değil mi?

Şapkamızı önümüze koyup düşünmemizin zamanı çoktan geldi.Bu yazı mevcut iktidarı eleştirmek adına değil,bazı gerçekleri ortaya koyma adına Haber 29 ailesi  olarak basın ilkelerimiz olduğu için kaleme aldık.Yoksa her siyasi partiye eşit mesafede olduğumuzu belirtmek isteriz.Bizim için değerli olan tek şey Gümüşhane için taş üstüne taş koyan kişi ve kurumlardır.

Bu şehir boş vaatlerle ve bekletilmeyle çok zaman kaybetti.Yapımı tamamlanamayan Şiran-İkisu yolu buna verilebilecek en önemli örneklerden biridir. 17 yıldır yapımı devam etmektedir.

Sadece seçimden seçime hatırlanan bir il olmak istemiyor Gümüşhane !İyiki yapılan referandum ile genel seçimler 5 yıldan 4 yıla indi en azından 1 yıl karımız var.5 yılda 1 değilde 4 yılda bir hatırlanabilmekte bir züğürt tesellisi bizler için. Şu an 11 yıldır iktidara destek veren ilin ufuk projeleri hayata geçirilmelidir.

 

Hani derler ya ceketini koysa bile kazanır,inanın biz ceketede razıyız,ama ortada ne bir ceket var ne bir ses nede seda...


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (17)
Yücel Olgun 11 yıl önce
Bu haberi yapan arkadaşı tebrik ediyorum, ancak haberi yapan arkadaşa tavsiyem bu aralar vekillerin twetlerini takip etmesini önerirdim, bu ara vekillerimiz Fenerbahçenin uefa dan men edilişini kutlarken, Trabzonsporun kupasını istemekten Başbakanımızı gümüşhaneye getirmeyi unutmuşturlar
Gümüşhane aşığı 11 yıl önce
Haber çok orijinal olmuş. Başbakan ın meşhur kriz bizi teğet geçti sözünden esinlenmiş. Bu haberi eleştiri değil AKP liler yapıcı görmeli hatta haber 29 a teşekkür etmeli adamlar Gümüşhane Belediyesi nasıl alınır ın formülünü yolunu göstermiş . Ama eminim fanatik AKP liler bu haberi ters anlayacaktır. Haber 29 bakıyorum kurulduğu günden beri dile getirdiği talepleri dile getirmiş ama bunu anlayacak AKP li yok GÜMÜŞHANE de onun için mustafa canlı 4.dönem hayırlı olsun
adil aydın 11 yıl önce
seçimlere dah var başbakan gümüşhaneye mutlaka gelir . ve biz bir 4 seneyi daha mustafa canlı geçiremeyiz bu memleketimiz için hizmet acısından tam bir intihar olur.
Metin 11 yıl önce
Gelse ne olur,gelmese ne olur. akp nin Gümüşhanedeki ekibi sıfırın altında sıfır konumunda. Ufukları zaten yok. Etraflarında müthiş bir çıkar vebası var. İktidar olmaktan dolayı birşeyler yapılır sannedenler yanılır. O gürüh yemekten ,ihale işleri ile uğraşmaktan başka hiçbirşey yapamaz.
yılmaz durdu 11 yıl önce
hanı cumhurbaskanıda ramazanda kelkıte gelecektı hep yalan dolan !!!!!!
durmus yıldız 11 yıl önce
ildekı vekıllerın becerıksızlığı onlar başka işlerle meşgüller aynı karede resım cekılmekten öteye gıdemezler basbakanla
serkan okumuş 11 yıl önce
gümüşhane il genel meclisi ak parti gurubu 2011 yılında tam kadro halinde mhp li üyeleride almadan gürcistanda batumun en lüks otelinde bir gecelik aleme kaymışlardı.böyle bir kadroya başbakan adını ne koysunda destek olsun?bu hadiseye inanmayar genel meclis üyelerine sorsunlar.bakın bakalım yalanmı?
Süleyman sırrı 11 yıl önce
Arkadaşlar Mustafa bey Gümüşhaneyi Paris yaptıya başbakanımız kıskandığından gelmedi.İcraat makamında oturanlar bu kısır çekişmeleri bitirmedikçe bu şehirde hiç bir şey olamaz.İstekler gerçekçi olmalı hava limanı diyorsunuz bir milyon nüfuslu Kocaelininki kapanmış..Ondan önce şehri bir adam edin...
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın
2
az bulutlu
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 03:38
Güneş 05:15
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:23
Yatsı 20:54