banner333

banner309

EYÜP Gümüşhane'liler Derneği Hayırlı Olsun

İstanbul Eyüp ilçesinde Gümüşhaneliler yeni bir dernek yapılanmasını sağlayarak EGÜMDER-Eyüp Gümüşhaneliler Derneğini kurdular. Derneğin Kurucuları Celal Demir ve arkadaşları oldu. Celal Demir aynı zamanda Giyad derneğinin kurucu üyelerinden ve Köse Yaylım Köyü derneği üyesi.

Dernek 03.08.2013, 01:56
EYÜP Gümüşhane'liler Derneği Hayırlı Olsun
banner400

Yaylım köyü dernek yönetim kurulu başkanı Yüksel Demir ve arkadaşlarının desteği  ile kurulan EGÜMDER in kuruluş amacının Eyüp İlçesinde yoğun potansiyele sahip hemşerilerin birlik beraberliğinin amaçlandığı ifade edildi. 

Dernek kurucu başkanı Celal Demir, kuruluş sürecinde şu açıklamayı yaptı.
Yıllardır stkların içinde hizmet vermekteyiz.Köse Yaylım köyü derneğinde çalışmalarımız yıllardır devam ediyor. Yaylım köyü derneği bugün İstanbul’da birçok derneğin sahip olmadığı fiziki alanlara ve teknik imkanlara sahip.Burada derneğimizin bugünlere gelmesinde üyelerimize ve şimdiki başkanımız Yüksel Demir’e şükranlarımızı sunuyoruz. Arkadaşlarımızla görüşerek bulunduğumuz bölgede yoğun hemşerilerimizin bulunmasından dolayı ayrı bir Gümüşhaneliler derneği kurulması konusunda karar aldık. Bizde başkanlık,yönetim üyeliği çok kritik vasıflar değil, bizde  hayırlı amaçlar için görev almış herkes görev adamıdır.Kuruluş sürecinde bu işi takip sorumluluğu olarak görüyoruz.
Öte yandan, Yaylım köyü derneği, köylülerimiz ve değerli hemşerilerimizin desteği ile bugünlere geldi ancak derneğimiz tüm  hemşerilerimize sonuna kadar açıktı. Köse,Kelkit,Şiran,Torul,Kürtün den de olsak neticede hepimiz Gümüşhane’liyiz. Bizce en önemli nokta burasıdır. İstanbul’daki hemşerileirmizle ve diğer derneklerimizle kaynaşarak  dayanışma içinde yol almaya çalışacağız.Daha sonra ayrıntıları hemşerilerimizle ve kamuoyu ile ilerideki günlerde paylaşacağız. Kurulumda emeği geçen ve destek tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz, derneğimiz Gümüşhane camiasına hayırlı uğurlu olsun, dedi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (1)
Sevgi fehmi demir 8 yıl önce
Benim aslımda kelahbur köyülü demir ailesi sırma ninenin torunları dedemi babasi ali dede Ardahan gelmiş orada ikamet etmiş hadin tanışalım selamlar
2
az bulutlu
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 03:38
Güneş 05:15
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:23
Yatsı 20:54