banner333

banner309

Torul ve Kürtün Köylerine Çöp Toplama Aracı Tahsis Edildi

AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Doç. Dr. Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün’ün girişimleri ile Torul ve Kürtün ilçeleri Köylere Hizmet Götürme Birliklerine hibe olarak birer adet Çöp Toplama aracı tahsisinin gerçekleştirildi.

Kürtün 18.09.2013, 09:35
Torul ve Kürtün Köylerine Çöp Toplama Aracı Tahsis Edildi
banner400
 AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Doç. Dr. Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün’ün girişimleri ile Torul ve Kürtün ilçeleri Köylere Hizmet Götürme Birliklerine hibe olarak birer adet Çöp Toplama aracı tahsisinin gerçekleştirildi.

Milletvekilleri Aydın ve Üstün, yaptıkları açıklamada köylere gerçekleştirdikleri ziyaretlerde muhtarlarla yaptıkları istişarelerde vatandaşların yoğun olarak talep ettiği çöp toplama araçları ile ilgili olarak yapılan girişimler neticesinde Torul ve Kürtün ilçelerinin köylerinin çöp toplama sorunun çözüme kavuştuğunu belirttiler.

Daha önce tüm ilçe belediyeleri ve belde belediyelerine tahsis edilen çöp toplama araçlarından sonra belediyelerin sorunlarının çözümüne müteakiben köylerin ve Harşit’in derelerinin temizlenmesi için Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliğine çöp toplama aracı tahsis edilmişti. 

Milletvekilleri Aydın ve Üstün, çöp toplama aracı olmayan Köylere Hizmet Götürme Birliklerine de araçların tahsis edilmesi için çalışmaları sürdürdüklerini belirterek, “Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen Toplum Yararına Çalışma Programları çerçevesinde köylerin temizlikleri gerçekleşmiş ve çalışmalar sonucunda transfer ihtiyacı hasıl olmuştu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yapılan görüşmeler neticesinde araçların tahsisi gerçekleşti. Hemşehrilerimize hayırlı olsun.” dediler.


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38