banner333

banner309

Gümüşhane'den Zekâ Oyunlarına Büyük Başarı!

Rize'de düzenlenen Türkiye Zekâ Oyunları Turnuvası'nda Gümüşhane'yi temsil eden öğrenciler, ilkokul ve ortaokul kategorilerinde elde ettiği sonuçlarla büyük bir başarı yakaladı.

Kültür Sanat 28.05.2024, 23:34
Gümüşhane'den Zekâ Oyunlarına Büyük Başarı!
banner400

Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu (TAZOF) tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Türkiye Zekâ Oyunları Turnuvası, 80 ilden bine yakın öğrenciyi Rize'de bir araya getirdi. Bu önemli organizasyonda Gümüşhane'yi temsil eden öğrenciler, zekâlarını ve becerilerini sergileyerek önemli başarılara imza attılar.

Yusuf Çiftçioğlu İlkokulu'ndan: Fatih Han Ateş Mangala, Ömer Ali Güloğlu Equilibrio, Yusuf Eymen Seven Qbitz,  Meryem Nisa Midilli Küre, Elif Eylül Taşdelen Pentago kategorisinde yarışırken, Gazipaşa Ortaokulu'ndan: Melek Zehra Yalçın Mangala, Zehra Yalçın Pentago, Ramazan Tuğra Çakır Reversi dallarında Gümüşhaneyi temsil etti.

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü, turnuvaya katılan tüm öğrencileri tebrik ederek, bundan sonraki turnuvalarda da bu güzel başarıların tekrarlanmasını diledi. Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu (TAZOF) da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Gümüşhane'yi temsil eden öğrencilerin başarısını kutladı.

TAZOF, yaptığı açıklamada turnuvanın sloganının "Kaybedeni Olmayan Turnuva" olduğunu da hatırlatarak, bu sayede tüm öğrencilerin zekâlarını ve becerilerini geliştirme imkânı bulduğunu vurguladı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27