banner333

banner309

20.01.2012, 22:01

KONGRE SÜRECİ

Gerek sivil toplum kuruluşları gerekse siyasi partiler olsun demokratik yapılar için kongre süreçleri; heyecanın ve dinamizmin ivme kazandığı en anlamlı dönemlerdir.

Mevcut yönetimlerin veya yönetime talip olacakların icraatlarını hedeflerini anlattığı, yeni projelerini açıklayacağı yerdir kongre salonu.
Özellikle siyasi partiler için büyümenin, kitlelere ulaşmanın anahtarıdır kongreler. Övgününde eleştirinin de hoşgörü içerisinde yapılacağı, isimlerden kişilerden ziyade projelerin hedeflerin tartışılacağı yerdir kongre salonu.

Gümüşhane MHP teşkilatları dün Kürtünde yapılan ilçe kongresi ile kongre sürecine girdi.

MHP camiası için kaybedenin olmayacağı ister ilçelerde olsun ister ilde olsun sadece hareketin kazanacağı yerdir kongreler. Kim kazanırsa kazansın birlik ve beraberliğin pekiştirileceği;en sade üyesinden delegesine yöneticisine kadar bütün camianın kenetleneceği süreçtir bu.

Kim kazanırsa kazansın zemheri ayının bütün soğuğuna inat, ülküdaşlık şuuruyla çarpan gönüllerin ısıttığı kongre salonlarından el ele omuz omuza çıkacaktır ülkücüler…


Kongrelerden alınacak enerji ve güçle bütün hemşehrilerimizin gönlüne girecek oylarını alacak ve MHP'yi Gümüşhane de birinci parti yapacak olan bu sürecin hayırlı olacağına yürekten inanıyorum. Sancağı daha yukarıya taşımak arzusu ile göreve talip olan bütün dava arkadaşlarımı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Mayıs 2024
İmsak 03:07
Güneş 04:54
Öğle 12:24
İkindi 16:19
Akşam 19:43
Yatsı 21:23