banner333

banner309

07.04.2017, 00:10

Kısa Kısa Gerçekler

Kısa Kısa  Gerçekler

SEÇİM YATIRIMI !

20 yıl  Başbuğ  Türkeş'in mezarı nerdedir , zerre kadar hatırlama ilgilenme... Tıpkı Ülkücü şehidimiz rahmetli Mustafa Pehlivanoğlu'nun darağacına gitmeden önce ailesine, anasına yazdığı mektubu ,bir seçimden bir kaç gün önce mecliste okuyup ağlama gibi ...MTTB  günlerinde  düşman kesildiklerine ağlamak  ,nasıl  inanalım!

Şimdi de 20 yıl Başbuğu aklına getirme ,seçime bir hafta var ,al eline ibriği git BAŞBUĞUN mezarına su dök ,dua oku. Akıl var izan var!

Bizler eskiler biliyoruz neyin ne olduğunu da bura yeri değil... Hadi neyse..

Seçim falan olmasa derim ki vay be helal olsun !

Ama nedense bu gibi şeyler hep seçim zamanına getiriliyor. Bugün bir dost ''aga dedi şimdi meselede .... var ,seçim yatırımı var.

Yani biz HAYIR diyen Ülkücüleri 5kğ çiçek yağıyla kandırdıklarına mı benzettiler acaba !

HAYIR efendi HAYIR..

*

BASKI DEMOKRASİSİ

Geçenlerde yapılan sınavlarda belirtilen saatten bir dakika geç gelen ,(daha sınava 15 dakika varken) bir kız öğrenci intihar etti. Bir gazeteci bu sınava  giremeyen öğrencilerin ailelerine ulaşmış,bu öğrencilerden 5 tanesi daha intihara teşebbüs etmişler. 16 sı da pisikolojik yardım almaya başlamış.

Daha sınava 15 dakika varken içeri alınmayan bu öğrencilerin günahını,kayıplarını ,göznurlarının  hesabını  kim verecek?

Böyle şey olur mu? Bir dakika geç geldi diye bu kadar öğrencinin hayalleri,onca uğraşı çöpe atılır mı? Baskı demokrasisine mi döndük? Başkanlık sistemine geçersek eğer, baskı demokrasisinin kralını görüp yaşayacağız .15 yıldır aynı sistemin bir nevisi  yok mu zaten!

*

HEDİYE GEMİ

Bir Müslüman ülke olan Umman'ın Sultanı ; Kıbrıs Rum kesimine 61 m boyunda savaş gemisi hediye etmiş.

İki de bir Türkçülüğü ,Türk Milliyetçiliğini ayakları altına alıp Arapçılığa özenenler, İslamlaşmak yerine Araplaşmaya çalışanlar bu hediyeye ne dersiniz !

Peki Türkçülüğü ayak altına alanları başkan yapmak için'' evet'' oylarının daha çok olması için çalışan Milliyetçiyim diyenler siz ne dersiniz ?

*

ACINACAK DURUM

Adam Ülkücüyüm diyor, Ülkücü anekdotlar kullanıyor, ''evet'' diyor , evet deyince kimin başkan seçileceği malum. Kendi partisinin kapanacağı ortada ,iki parti kalacağını akp kurmayları dahi söylerken ; hala ''evet '' için , milliyetçiliği ayaklar altına alanların başkan seçilmesi için mücadele ediyor. Hatta tatlı bile dağıtıyor. Ülkücü davaya çalıştığını zannediyor , Türklüğü ayaklar altına alanlara çalıştığını bir türlü akıl edemiyor !

Acınacak durum değil mi?

AKLIMA   GELİNCE  HAYIR  DİYORUM !

"Deniz Feneri", "Yimpaş", "Kurban paraları", "ayakkabı kutuları", "Para kasaları" geliyor aklıma. Yetim dul, fakir, fukara, garip, gurabaa geliyor aklıma.

Rıza Zarrap, "milyarlık saat"; kul hakları geliyor aklıma.
Tam "evet" diyeceğim.! "Bakara, makara" ve Cami'lerde, Hac'da boy boy poz veren; elinde Kuran'la siyaset yapan "Din" tüccarı sahtekarlar geliyor aklıma.

Davul, zurnalı karşılanan PKK'lılar geliyor aklıma.
Oslo, Dolmabahçe, Bebek katili Apo'ya alınan tv. Verilen haklar geliyor aklıma. 
Kahraman Şehitler, kahraman Gaziler, döşenen mayınlar geliyor aklıma.

BOP, Eş başkanı, İsrail, Amerika, emperyalistler geliyor aklıma.

Kızılay Maden Suyu şişesine kadar kaldırılan T.C., Andımız, Bayramlar; alçakça indirilen Bayraklar geliyor aklıma.
"İstiklal Marşı'na ne gerek var." diyenler, Türkiye Cumhuriyeti adından rahatsız olanlar,
"Türk bayrağı olmasın, Türkiye Bayrağı" olsun diyenler geliyor aklıma

Dağıtılan kömürler, makarnalar; suyu, elektriği olmayan köylere gönderilen buzdolapları, çamaşır makineleri geliyor aklıma.

Gelince de  vicdanım  sızlıyor  ve ;
O nun için HAYIR diyorum. Evet diyenlere de biraz düşünmelerini   istirham  ediyorum !

Saygılarımla...

Cevat NAS

Yorumlar (1)
Erol Ekşi 7 yıl önce
Sevgili hocam' yazınızı okudum ,önümüzdeki halkoylamasındaki tercihinizi demokratik teamüller çerçevesinde değerlendiriyorum AKP ve şurekasının sergilemiş olduğu hukuksuz,haksız,hile desise ile ülke yönettiği muarızı MHP ve Ülkücüler Hakkında en olumsuz sözleri davranışları içimize sindirmek mümkün değil.Ülkemizdeki siyasi sosyal yapı bir günlük Zaman diliminde birçok fiilin değişebilir hale gelebildiğini ortaya koymaktadır.MHP siyasette birikim ve bilgisini hızlı değişen şartlara göre yapılandırmak zorundadır,kullanılan değil kullanan,yönlendirilen değil merkez olmak,hamaset değil karar veren uygulayan olmak zorundadır.Anayasa hazırlığında M H P tazyikli,tavsiyeli ,çekinceli bir Anayasa yerine Cumhuriyetine sahip çıkamayan fetöcü CHP ve bölücü terör uzantılı hdp kaynaklı yönlendirmeli değiştirilemez maddeleri dahi yok edilebilecek bir anayasa taslağı ve bunun oylanması daha iyi sonuçlarmı getirebilirdi? MHP nin tutumunu sorgulamak yerine sonuçlarını Ülkücü bakışla yorumlamak dileğimizle Esen kalın
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34