banner333

banner309

Yemek İhalesi Silbaştan!

Gümüşhane Devlet Hastanesi'nin İptal Edilen Yemek İhalesi Şartları Azaltılarak Tekrar Yapılacak.

Kelkit 01.09.2022, 17:14
Yemek İhalesi Silbaştan!
banner400

Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan Gümüşhane Devlet Hastanesi ihalesi iptal edildi.01.Eylül tarihinden yapılması planlanan ve EKAP tarafından açık ihaleye çıkılarak gerçekleştirilmesi beklenen ihale, ihalede ki bazı şartlar nedeniyle iptal edildi. İhale şartları güncellenerek tekrar yapılacak.

Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan Gümüşhane Devlet Hastanesi yemek ihalesi 01. Eylül 2022 tarihinde  ihalesi gerçekleştirilecekti. Gerçekleştirilmesi planlanan yemek ihalesindeki şartlar tartışma yaratmış, kentteki yemek fabrikaları ise ihaleye giremediği için dert yanmıştı. Kentteki yemek fabrikalarının ihaleye girecek koşulları sağlamadığı için ihaleyi kent dışındaki şirketler alacaktı. Bu durumun basına yansımasıyla birlikte sorun kamuoyu gündemine geldi. 

Basına yansıyan yemek ihalesi ve kentteki bazı yemek firmalarının ihale gerçekleşmeden Sağlık müdürlüğüne dilekçe ile başvurmaları ve ihaleye katılamayacaklarını beyan etmelerinden sonra Sağlık Müdürlüğü yetkililerini harekete geçirdi. 1 Eylül tarihinde yapılması planlanan ihale iptal edildi. Yemek ihalesi şartların azaltılarak, yeniden güncellenmiş bir şekilde tekrar yapılacak.  İhale istenilen şartlar azaltılarak ileri ki bir tarihte tekrar yapılacak.

Yemek ihalesinde yapılan bu güncellenme sayesinde ise kentteki yemek fabrikası şirketleri ihaleye girebilecek ve kafalarda soru işareti kalmayacak.  İhalenin tekrar EKAP üzerinden yapılması bekleniyor. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48