banner333

banner309

Şevki Yılmaz Kelkit'te Konferans Verdi

ŞEVKİ YILMAZ HOCA KELKİT’TE KONFERANS VERDİ ŞEVKİ YILMAZ KONUŞMASINDA: 28 ŞUBATÇILAR ERBAKAN YAĞMURUNDAN KAÇALIM DERKEN TAYYİP ERDOĞAN DOLUSUNA TUTULDULAR DEDİ.

Kelkit 07.10.2013, 13:28 07.10.2013, 14:00
Şevki Yılmaz Kelkit'te Konferans Verdi
banner400
 ŞEVKİ  YILMAZ  HOCA  KELKİT  SPOR SALONUN DA MERKEZİNDE  KONFERANS  VERDİ.
 
ŞEVKİ YILMAZ KONUŞMASINDA; 28  ŞUBATÇILAR  ERBAKAN YAĞMURUNDAN KAÇALIM DERKEN TAYYİP ERDOĞAN DOLUSUNA TUTULDULAR DEDİ.
 
Kelkit Belediyesi, Kelkit Genç İşadamları Derneği ve Kelkit Tahir Efendi Derneği tarafından  konferansa davet edilen Şevki Yılmaz Hoca Kelkit’te sevenleri ile gelin canlar bir olalım konulu konferans gerçekleşti.

Spor salonun da seçkin ve kalabalık bir dinleyici topluluğuna hitap eden Şevki Yılmaz çok çarpıcı tespitlerde bulundu.

 
Rize  eski  Belediye  Başkanı, eski  Milletvekili, İlahiyatçı, fikir, düşünce ve siyaset adamı Şevki  Yılmaz Hoca spor salonun da verdiği gelin canlar bir olalım  konulu  konferansta asrı saadetten günümüze değişik konularda tahliller yaptı.
 
Kelkit spor salonun da bu akşam saat  18 00 da başlayan konferansta,Büyük Caminin  Müezzin Kayyımı Celal hoca Kuranı Kerim tilaveti Okudu proğram  coşkulu bir Kuranı Kerim ziyafeti ile  Başladı.


Kelkit Belediye Başkanı Muhammer DURAN konuşmasında Şevki YILMAZ’a Orman ve Su İşleri  Bakınınnın Özel Kalem Müdürü Cihan Pektaş’a ve katılımcılara teşekkür etti.
Duran yaptığı konuşmada Şevki Yılmaz hocamız gibi değerli bir şahsı Kelkit te ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduğu proğramın katılımcılar için bulunmaz bir fırsat olduğunu belirtti.
 
Duran katılımcılara doğal gazın kelkitte gelmesi için 29 ekime kadar abone ücretinin yatırılmasını hatırlatarak 3000 aboneye ulaşması halinde kelkit’in daha temiz ve daha ucuz olan doğal gaza kavuşacağını belirtti.
Programa   Kelkit Genç İşadamları derneği Başkanı Selçuk DEMİR’in hoşgeldiniz konuşmasıyla devam etti.
Genç İşadamları Derneği Başkanı DEMİR  konuşmasın da Kelkit Genç İşadamları Derneği’tahir efendi derneği ve Kelkit belediyesinin  ortaklaşa düzenlediği bu programa eşsiz sohbetiyle teşrif eden Değerli hocamız Şevki Yılmaz ve siz kıymetli misafirlerimize hoşgeldiniz der gecenizin hayırlı olmasını dilerim. 

Değerli dostlar, dünyanın her her yerinde kan ağlayan müslüman kardeşlerimizin acısı içimizdeyken belki konuşmak zor, belki cümleler ağır geliyor dillere… Oysa biz biliriz ki zoru kolay eden birliktir, birlik diriliktir,dirilik dirliktir. Ey dostlar işte birliğimizin dirliği için “Gelin Bir Olalım” dedik ve sizleri buraya kadar yorduk. Biliyoruz ki sizler de hiç düşünmeden, dert etmeden yorgunlukları büyük bir şevkle geldiniz ve gecemizin güzelliğine güzellikler kattınız. Bu fedakarlığınıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kıymetli misafirler sizleri sıkmamak ve hocamızı daha fazla bekletmemek adına sözlerime son verirken bu programın gerçeklemesinde katkıları olan Kelkit Tahir Efendi Derneği’ne ve Kelkit Belediyesi’ne şükranlarımı sunar ve bizleri bu gecemizde yalnız bırakmayan siz değerli dostlarımıza tekrardan teşekkür ederiz. Geceniz hayra varsın… diyerek konuşmacıları selamladı.
 

Programda Gümüşhane Milletvekili Feramüz Üstün'ün  Telgrafının okunduğunda coşkuyla alkışlayan kalabalık bir katılımın olduğu gözlenen konferansta  Şevki  Yılmaz hoca Menderes,Özal ve Erdoğan üçlüsüne eski lideri Erbakanıda dahil etti.
 
 28 şubatçıları kastederek Erbakan Yağmurundan Kaçarken Erdoğan dolusuna tutuldular  ifadesi dinleyicilerden  büyük alkış aldı.
 
Yıllar sonra bu Konferansla tekrar sevenleri  ile  bir konferansta bir araya gelen Şevki Yılmaz  Hoca Geçmişten ders alarak pişmiş ve olgunlaşmış bir bilge görüntüsü sergilediği konuşmasında İslam tarihi ve özellikle Kerbela hadisesi üzerinde  durarak, Günümüz siyaseti ile mukayeseler yaptı.
 
Asrı Saadet, Dört halife dönemi , Emeviler, Abbasiler, Osmanlı ve Cumhuriyet dönemlerini değerlendiren konuşmcı, Ehli Sünnet şia ve Alevilik gibi konular üzerinde durarak Peygamber Efendimizin Mübarek nesline yapılan zulmü anlatırken bazı dinleyiclerin gözyaşlarını tutamadığı görüldü.
 
Müslümanın hayatında dalkavukluğun olmaması gerektiğini ifade eden Şevki Yılmaz ne zaman idarecilerimiz İslamdan, Bilim ve Ticaretten uzaklaşırsa hezimete uğrmıştır,bunun farkına varan Avrupa bizi bu değerlerden uzaklaştırmak için çaba sarfederken kendileri bizim ecdadımızdan kaptığı bilgilrle dünyaya hakim oldu dedi.
 
İsrailin ve dünyada tüm yahudi nüfusun 14 milyon olmasına  rağmen  teknoloji ve zenginlikle tüm dünyaya kafa tutması bu devirde  bilgi ve zenginliğin herşeyden önemli olduğunu ortaya koymuştur ve müslümanların her şeyden önce bu iki değere sahip olması gerekiyor dedi
 
Çocuklarınızı  en güzel okullarda okutunuz tavsiyesinde bulunan Şevki Yılmaz en büyük zenginliklere sahip olmak ve Dünya Ticaretinde,Bilim ve Teknikte söz sahibi olmak yolunda kararlı ve gayretli gördüğü bugünkü Hükümetin Eğitim ve Ticaret alanındaki çabasının isabetli olduğunu ifade etti.
 
Haset ve Kıskançlık Müslümanları yiyip bitirmiştir Müslümana yakışmayan bu pis illetten Allah bizleri kurtarsın siyen Şevki Yılmaz Hoca bizim yapmak durumunda olmadığımız bir işi yapma imkanı bulan kardeşimize ancak dua etmeliyiz, onunla mükellefiz kıskanmak bize yakışmaz ne kıskanacağız ne dalkavukluk edeceğiz dedi. 

Haber Kaynağı: haberkelkit.com



  • haberkelkit.com
  • haberkelkit.com
  • haberkelkit.com
  • haberkelkit.com
  • haberkelkit.com
  • haberkelkit.com
  • haberkelkit.com
  • haberkelkit.com
  • haberkelkit.com
  • haberkelkit.com
  • haberkelkit.com
  • haberkelkit.com
  • haberkelkit.com
  • haberkelkit.com
  • haberkelkit.com
  • haberkelkit.com
  • haberkelkit.com

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38