banner333

banner309

Kelkitliler, İstanbul'da Buluştu !

Sosyal paylaşım sitesin'de Kelkitin Efsanevi İnsanları ve Hikayeleri Grup' kurucusu Haluk Dede ve Sema Yerli Çağlayan Yerli'nin İstanbul'da. düzenlemiş. oldukları kahvaltı'da Kelkitliler bir araya geldi.

Kelkit 08.10.2013, 10:02 08.10.2013, 10:05
Kelkitliler, İstanbul'da Buluştu !
banner400

İstanbul Üsküdar'da düzenlemiş oldukları kahvaltı'da Kelkitliler özlem giderdi. bir çok Kelkitli katıldı kahvaltıyı İzmir'de yaşamakta olan Haluk Dede hemşehrimiz ve İstanbul'da yaşamakta olan Sema Yerli Çağlayan Yerli' organize etti kahvaltıya yaklaşık 150 kişi katıldı.

Kahvaltı'nın onur konuğu Akparti Gümüşhane Milletvekili sn Feramuz Üstün Doğan Holding onursal başkanı Aydın Doğan'ın Yiyeni Ata Doğan Dost Kafeterya sahibi Kemalettin Akbaş Kırıkkale Villa kafe sahibi Ayşe Aydın Gümüşhane Ekspres Gazetesi genel yayın yönetmeni Nihat Zeyrek Sanatçı Mahmut Polat ve Mustafa Özer  katıldı.

Kahvaltıya İstanbul'da yaşamakta, olan bir çok Kelkitli  ve  Kırıkkale'de yaşamakta olan. Ayşe Aydın Samsun'da Yaşamakta, olan Ekrem Sevindik katılarak uzaklar'dan İstanbul'a gelerek Kelkitli hemşehrilerini yalnız bırakmadılar. 

Akparti Gümüşhane Milletvekili sn Feramuz Üstün Bey ise konuşmasın'da bu güzel birlik beraberlik günün'de Kelkitli  hemşehrilerimizin yanın'da olmaktan çok  mutluyum. dedi; ayrıca bu güzel kahvaltıyı organize eden emeği geçen hemşehrilerime teşekkür ederim. aranız'da olmaktan çok  mutlu olduğunu dedi konusun'da ise Kelkit'e Doğal gaz projesi.  için yeterli abone sayımız. olmadığını söyleyen Üstün abone olmayan hemşerilerimiz'in en yakın zaman'da abone, olmasını rica ediyoruz dedi.

Kahvaltıya katılan Kelkitliler ise şu sözleri söyledi bizler yıllardır görmediğimiz hemşehrilerimiz'le buluşturan Haluk Dede ve Sema Yerli Çağlayan Yerli'ye sonsuz teşekkür ederiz dediler.. 

Kahvaltı programını organize eden İzmir'den katılan hemşehrimiz Haluk Dede  düzenlemiş olduğumuz kahvaltı'da bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim dedi  buradaki amaç birlik beraberliği sağlamak yıllardır göremediğimiz hemşehrilerimiz'le beraber olmaktı  geçtiğimiz günler'de Kırıkkale'de yaşamakta olan Kelkitli hemşehrimiz Ayşe Aydın'ın düzenlemiş olduğu kahvaltı'da bir çok hemşehrilerimizle buluşup hasret giderdik geleneksel hale getirdiğimiz bu kahvaltı programı ilk Kırıkkale'de ikinci ise İstanbul'da düzenledik gelecek aylar'da İzmir Samsun ve Kelkit'te düzenlemeyi düşünüyoruz; dedi..

 

HABER MESUT ÖZBEK 









Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (1)
haluk dede 11 yıl önce
Tesekkurler daha nuce guzel gunlere
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38