banner333

banner309

Kelkit Ülkü Ocaklarında Görev Değişimi

Kelkit Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini iki yıldır yürüten Musa Aygün, görevini Mücahit Kaya’ya devretti.

Kelkit 27.05.2020, 17:39
Kelkit Ülkü Ocaklarında Görev Değişimi
banner400

Kelkit Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini iki yıldır yürüten Musa Aygün, görevini Mücahit Kaya’ya devretti.

Devir töreni Kelkit Ülkü Ocakları binasında yapılan törene Gümüşhane İl Başkanı Murat Taştan'ın ve bazı yönetim kurulu üyelerinin katıldığı törende Kelkit Ülkü Ocakları Başkanı olarak atanan Mücahit Kaya Türk Bayrağını öperek görevi devraldı.

Yapılan devir teslim göreviyle ilgili açıklamada bulunan Musa Aygün; İki yıl önce almış olduğum bayrağı lekelemeden, kirletmeden, yere düşürmeden teslim etmenin onurunu yaşıyorum.

Bu iki yıllık süreçte her türlü fedakarlıkta bulunarak ocağımızın faaliyetlerine katılan ocağımızı hiçbir zaman boş bırakmayan Asena Birimimize, özellikle Orta Öğretim ve Üniversite Teşkilatımıza çok teşekkür ederim.

Çalışma dönenimizde her zaman istişare halinde olduğumuz maddi ve manevi desteklerini bizden hiç esirgemeyen başta MHP MYK üyemiz Sayın Akın Üstün Bey ve MHP Kelkit ilçe Başkanı Sayın Özkan Keskin Bey olmak üzere Kelkit Belediyesi Bşk. Yard. Seyit Tok Beye, MHP İl genel Meclis Üyesi Coşkun Korkmaz Beye, Kelkit Belediyesi Meclis üyelerimize, Belde Belediye Başkanlarımız Salim Koç, Ökkeş ALKAN ve Yemen Demir Beylere, Eksi dönem Ocak başkanlarım Murat Yaşar Giresunlu ve Osman Uğur Bayraktar reislerime Ülkücü camiaya gönül vermiş tüm Kelkitli gönüldaşlarıma şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum.

Kaynak: Haber Kelkit
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59