banner333

banner309

Kelkit'te Uzman Çavuş Evinde Ölü Bulundu

Kelkit İlçesi Jandarma Karakol Komutanlığında görev yapan Uzman Çavuş H.Göze (24) evinde ölü bulundu.

Kelkit 22.05.2019, 10:00
Kelkit'te Uzman Çavuş Evinde Ölü Bulundu
banner400

Kelkit İlçesi Jandarma Karakol Komutanlığında görev yapan Uzman Çavuş H.Göze (24) evinde ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre intihar ederek yaşamına son verdiği belirtilen ve bir yıllık evli Uzman Çavuş H.Göze’nin, eşinin birkaç gün önce ağabeyi tarafından memleketi olan Gaziantep’e götürüldüğü öğrenildi.

Uzman Çavuş H.Göze, Cumartesi günü iftarını yaptıktan sonra arkadaşları ile buluştuğu, birlikte gece 02.00’a kadar zaman geçirdikten sonra Atatürk Mahallesi’ndeki  evine gittiği belirtildi.

Pazar günü ise eşi tarafından aranan H. Göze’nin, telefonlara cevap vermemesi üzerine, eşi tarafından H.Göze’nin arkadaşlarını aradı. Uzman Çavuş H. Göze’nin evine saat 15.00 sıralarında giden arkadaşları kapının kilitli olduğu, çalınan zile içeriden bir cevap gelmemesi üzerine, çilingir çağırarak eve girildiği sırada, koltukta oturur vaziyette, çevresinde çok sayıda hap kutusu ve kafasına ateş edilmiş halde ölü olarak bulundu.

Bunun üzerine yetkili mercilere haber veriliyor, olay yerine cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekipleri gelerek geniş çaplı araştırma başlatılıyor. Savcısının incelemesinin ardından H.Göze'nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Kelkit devlet hastanesine oradan da Gümüşhane devlet hastanesine Adli Tıp Merkezine kaldırıldı.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 03:40
Güneş 05:17
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:22
Yatsı 20:52