banner333

banner309

Kelkit İçin Gözler İl Seçim Kurulunda

Kelkit ilçesindeki seçim sonuçları Gümüşhane İl Seçim Kuruluna Başkanlığına taşındı.

Kelkit 05.04.2019, 22:35
Kelkit İçin Gözler İl Seçim Kurulunda
banner400

Kelkit ilçesinde ki seçim sonuçları, ilçede yapılan yeniden sayımın ardından sonuç değişmeyince İl Seçim Kurulu’na taşındı.

Kelkit'te bağımsız aday Ünal Yılmaz'ın ilçe seçim kuruluna yaptığı itirazın kabul edilmesinden sonra oyların yeniden sayılmasına karar verilmişti. Sayım işlemini tamamlayarak kararını veren İlçe Seçim Kurulu seçim sonuçlarını tekrar  seçim sonuçlarında herhangi bir değişiklik olmadığına hükmetti.

İlçe Seçim Kurulu, ayrıca  ihtilaflı 146 oy pusulasını da inceleyerek pusulaların geçersiz olduğu kararına vararak itirazı reddetti.İlçe Seçim Kurulu kararına tepki gösteren bağımsız aday Ünal Yılmaz, itirazını İl Seçim Kurulu’na taşıdı.

Bağımsız aday Ünal Yılmaz, gazetemize yaptığı açıklamada, ilçe seçim kurulunun kararına itiraz için İl Seçim Kurulu’na başvuruda bulunduklarını söyledi.

Yılmaz, “Seçimlerde kullanılan ve bağımsız aday hemen altında ki boşluğa vurulan 146 oyumuzdan   ıslak imzalı olarak 106 tespit ettik. Bunu  da tutanağımıza  ekleyerek İl Seçim Kuruluna yolladığımız evraklara ekledik. İl Seçim Kurulu Başkanlığının vereceği son kararı bekleyeceğiz.”değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (1)
kelkitli 5 yıl önce
hay ile gelen huy ile gider ünal bey .kaybettin işte .fakiri azarla zengine fincan takımı ver . ama babanın kesesinden .
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38