banner333

banner309

Kelkit halkı Halep'e yardım için seferber oldu.

Ak Parti İlçe Teşkilatının başlatmış olduğu ” Kelkit halkından Halep’e kardeşlik seferberliği” sloganıyla Halep’e yardım kampanyasına bütün Kelkit tek yürek olarak katkıda bulundu.

Kelkit 02.01.2017, 23:45 02.01.2017, 23:50
Kelkit halkı Halep'e yardım için seferber oldu.
banner400

Ak Parti İlçe Teşkilatının başlatmış olduğu ”Kelkit halkından Halep’e kardeşlik seferberliği” sloganıyla Halep’e yardım kampanyasına bütün Kelkit tek yürek olarak katkıda bulundu.

4 Tır dolusu yardım malzemesini bugün Halep’e uğurlandı. Yardım malzemelerinin gönderme törenine Kelkit Kaymakamı Naif Yavuz, Kelkit belediye başkanı Ünal Yılmaz,  Ak Parti İl Başkanı Celalettin Köse, Ak Parti İl Genel Meclis Başkanı Şerif Bayraktar, Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Aydın ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kelkit her zaman olduğu gibi bugün de mazlumların yanında olmaya devam ediyor.  Kelkit Kaymakamı Naif Yavuz’un  yaptığı konuşmada: Hepinizin bildiği gibi Suriye’ de bir insanlık dramı yaşanıyor. Bu durumu yaşayan mazlumlara kucak açarak 3 Milyonun üzerinde Suriyeli kardeşimize ev sahipliği yapıyor, onları ülkemizde misafir ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de huzur ve güven ortamı sağlanana kadar bu misafirperverliğimiz devam edecek. ” Anne cennete gidersek açlığımız biter mi ? ” diye haykıran yavruların olduğu bir coğrafya Suriye. Açlığın, yokluğun kol gezdiği bir ülke maalesef.

Üşüyen çocukların, mazlum olan çocukların yaşadığı bir ülke Suriye. Bu drama karşı maalesef tüm dünya özellikle de Batı sessiz kalıyor. Televizyonlarda gördüğümüz o yavrucukları gördüğümüzde içimiz parçalanıyor. Onların acılarına ortak olabilmek, acılarını bir nebze de olsun dindirebilmek için biz Kelkit halkı olarak her zaman yanınızdayız mesajını yine verdik. Allah bu yardımı yapanlardan razı olsun. Dedi. Daha sonra yardım malzemesi dolu tırlar dualarla uğurlandı.

Kaynak: Kelkit Haber Tv
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38