banner333

banner309

KEGİAD Turnuvası'nın Şampiyonu Hoşbeş Cafe Oldu !

Kelkit Genç İş Adamları Derneği'nin düzenlediği futbol turnuvası sona erdi.

Kelkit 13.08.2013, 16:13
KEGİAD Turnuvası'nın Şampiyonu Hoşbeş Cafe Oldu !
banner400
 Günlerdir Kelkit ilçenin gündeminde olan ve yoğun ilgi gören turnuvanın Şampiyonu “Hoşbeş Kafe” takımı oldu. Kelkit Genç İşadamları Derneği tarafından düzenlenen “Halı Saha Halk Futbol Turnuvası” yapılan final maçı ile sona erdi. Final maçına ve ardından düzenlenen  kupa törenine   Ak Parti Gümüşhane Millet Vekili Feramüz ÜSTÜN, Kelkit İlçe Kaymakamı Ozan GAZEL, Ak Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Ahmet GÜLER,  İl Encümeni Mustafa PALA, Kelkit Emniyet Müdürü Dursun Şenel ERGEN  Kelkit Genç İşadamları Derneği Başkanı Selçuk DEMİR ve KEGİAD Yönetim Kurulu ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Yirmi Dört takımın yer aldığı turnuvanın final maçında Esnaf  Spor ile Hoşbeş Kafe karşılaştı. Hasan Basri tesislerinde oynanan maçı İlker BALCI yönetti. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada rakibini 5-3 yenen Hoşbeş Kafe turnuvanın şampiyonu oldu.

Maçın ardından düzenlenen kupa töreni ile turnuvanın 1.lik  kupasını Hoşbeş Kafe, 2. lik kupasını Esnaf  Spor, 3.lük kupasını da Söğütlü Spor aldı. Şampiyon takıma 1. lik kupası ve özel forma, turnuvanın gol kralı Habib KARACA’ya futbol topu,  turnuvanın en iyi kalecisi   Orhan SEVEN’e kaleci eldiveni hediye edildi. Turnuva birincisi Hoşbeş Kafe’ye kupasını Gümüşhane Millet Vekili Feramüz ÜSTÜN, 2.lik kupasını Esnaf Spor’a Kelkit İlçe Kaymakamı Ozan GAZEL, 3. lük kupasını Söğütlü Spor’a  Kelkit İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür KÖSE,  Turnuvanın gol kralına ödülünü  Doğan Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Engin DOĞAN verdi.    


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45