banner333

banner309

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Kelkit'te

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrunnisa Gül, bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Gümüşhane’nin Kelkit ilçesine geldi.

Kelkit 16.11.2013, 13:00 16.11.2013, 14:32
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Kelkit'te
banner400


Erzincan’dan karayoluyla ilçeye gelen Cumhurbaşkanı Gül ve eşini Hükümet Konağı önünde AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel, Belediye Başkanı Muammer Duran ve ellerinde Türk bayraklarıyla binlerce Kelkitli karşıladı.

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı,  konuklar gelmeden önce arama köpekleriyle arama yapılan alanda vatandaşlar selamlaşan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, daha sonra yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı olarak bütün illeri ziyaret ettiğini söyledi.

Erzincan’dan Kelkit’e geçerken Kelkit’e uğramadan, vatandaşlarla sohbet etmeden gitmek istemediğini kaydeden Cumhurbaşkanı Gül, “Çok şükür memleketimizin her tarafı gelişiyor ve güzelleşiyor. Daha önce defalarca Erzincan’a, Gümüşhane’ye gelmiştim ama Kelkit’e ilk defa geldim. Yollarımız güzelleşiyor, havaalanları açılıyor, şehirler ilçeler hepsi güzelleşiyor. Okullar çoğalıyor. Bütün bunlar siz değerli vatandaşlarımız için. Sizler herşeye layıksınız. Sizler her türlü hizmeti hak eden insanlarsınız. Vatan sevgisi, millet sevgisi, devletin bağlılığı ile Kelkit, Gümüşhane, Erzincan, bütün bu bölgelerimiz herkes tarafından çok iyi bilinmektedir. Bu ziyaretlerin sırasında şehir ve ilçelerimizin ihtiyaçlarını da Valilerimizden, Kaymakamlardan, Belediye Başkanlarımızdan dinliyorum. Onlar da muhakkak ki en kısa süre içerisinde giderilecek ve gereken ne varsa yapılacaktır. Kelkit’e böyle güzel bir havada gelmiş olmaktan çok memnun oldum. Hepinize sevgi ve muhabbetlerimi sunarak Allah’a emanet ediyorum.” dedi.

Konuşmasını bitirdiği sırada yanındakilerin uyarısı ile kendisini izlemek için alandaki çam ağacının en tepe noktasına çıkan 85 yaşındaki Halil Çelik’e selam veren Cumhurbaşkanı Gül, “Bu iş ancak sevgi ve muhabbetle olur. Dağlar da deldirir, böyle ağaçlara da çıkartır insanları. Aman dikkat et. Çıkması kolay da, inmesi zor olur.” diyerek seslendi.

“Türkiye'nin Gül'ü Hoşgeldiniz”, “Hacı Cumhurbaşkanımız Hoşgeldiniz” pankartlarının asıldığı alanda Zilli Kilim dokuma tezgahındaki Cumhurbaşkanlığı forslu Türk Bayrağını inceleyen Cumhurbaşkanı Gül ve eşi kendisine hediye edilen bayrağı aldıktan sonra Gümüşhane’ye hareket etti.

Resimler için : http://www.gumushane.gen.tr/v2/cumhurbaskani-abdullah-gul-kelkitte-p8-aid,2173.html#galeri  tıklayınız

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (1)
alice 10 yıl önce
kaç gündür aynı haber duruyo.. site yönetimi kelkit i takip etmiyor mu? (d)uyuyor musunuz..
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Mart 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:07
Öğle 12:32
İkindi 16:02
Akşam 18:48
Yatsı 20:08