banner333

banner309

“Bizim Sevdamız Millet”

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den aday gösterilmemesi üzerine, partisinden istifa ederek bağımsız Belediye Başkanı olarak görevini sürdüren Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, “Bizim sevdamız Millettir” dedi.

Kelkit 02.02.2019, 10:25
“Bizim Sevdamız Millet”
banner400

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den aday gösterilmemesi üzerine, partisinden istifa ederek bağımsız Belediye Başkanı olarak görevini sürdüren Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, “Bizim sevdamız Millettir” dedi.

AK Parti’den istifa sonrası çalışmalarına kaldığı yerden devam eden Yılmaz, herhangi bir polemiğe yer vermeme adına da çalışmalarında sadece projelerine ilişkin görüşlerini vatandaşlara anlatıyor

Vatandaşın teveccühünün devam ettiğini de belirten Yılmaz, ilçe sorunlarına odaklanarak 31 Mart’a kadar bu eksende hareket ederek amaca ulaşmayı hedefliyor.

Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, 5 yıl önce yapılan yerel seçimlerde belediye başkanlığına aday olmasındaki tek amacının Kelkit’i modern, çağdaş ve yaşanılabilir bir kent haline getirmek olduğunu söyledi.

Bunda da başarılı olduğunu, “Sevdamız Millet, Yaptığımız Hizmet” parolası ile yola çıktıklarını, bu güne kadar yapılan çalışmalarda vatandaşa hizmet etmekten bir adım bile geri atmadıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, “Kelkit’in tüm sorunlarını bir bir çözmeye çalıştık. Hizmette kusur etmedik. Ne söyledikse, ne söz verdikse birer birer hayata geçirdik, geçirmeye de devam ediyoruz” dedi.

“Kelkit İçin Hayallerim Vardı”

Kelkit Belediye Başkanı olana kadar Kelkit için hayalleri olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Belediye başkanı seçildikten sonra da kendimizi sorumlu hissetmeye başladık. Hayallerimi gerçekleştirmek için ilk günden itibaren yoğun bir şekilde çalışmaya başladık. Kelkit’te yaşayan bir fert olarak, Kelkit’i seven bir insan olarak bu memlekette öncelikli ne ihtiyaçlarımız var, onları ele aldık. Görevi devraldığımdan bu yana 60’a yakın projeyi hayata geçirdik. Terminal binası ile olimpik yüzme havuzu sadece bunlardan iki tanesidir. Vatandaşımızın önceliği ne ise önce onu ele aldık. Cenaze ücretlerinin belediye tarafından karşılama projesi ile başladığımız projelerimiz belirttiğim gibi 60’ı buldu. Sorun çoktu, her şey sorundu ama Allah’a şükür bu günümüze geldiğimizde sorunlarımızın hemen hemen hepsini çözmenin yanı sıra çok güzel projelerimizi de hayata geçirdik. Terminal binamız ile olimpik yüzme havuzumuz da hizmete girmesi ile birlikte daha modern daha çağdaş daha yaşanılabilir bir Kelkit’e kavuştuk.”

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (1)
Yavru 5 yıl önce
Cep cep cep cep
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38