banner333

banner309

Başkan Muammer Duran: Ustalık Dönemine Talibim

Kelkit Belediye Başkanı Muammer DURAN adaylık için Ak Parti İlçe Başkanlığına resmi müracaatını yaparak hizmet yarışında bende varım dedi.

Kelkit 01.11.2013, 18:38 01.11.2013, 18:47
Başkan Muammer Duran: Ustalık Dönemine Talibim
banner400
 Kelkit Belediye Başkanı Muammer DURAN adaylık için Ak Parti İlçe Başkanlığına resmi müracaatını yaparak hizmet yarışında bende varım dedi.

Kelkit Belediye Başkanı Muammer DURAN; 2004 yılından itibaren yaptığı çalışmaları anlatarak konuşmasına başladı.

Ak Partili Belediye olmanın ilçemize yaptığı hizmetlerde çok büyük bir rol oynadığını anlatan Başkan Muammer Duran ”Büyük bir ekonomik ve sosyal çöküntü içerisinde aldığımız belediyeyi yatırım yapabilen itibarı olan işçisiyle memuruyla barışık bir Belediye haline getirdik. Halkımıza hizmet ederken hiçbir ayrım yapmadan öncelikleri belirleyip adaletli hizmet ettik. 143 yıllık belediyelik olan ilçemize son 10 yılda yaptığımız ve yaptırdığımız yatırımlarla bizden önceki 133 yılla göğsümüzü gere gere mukayesesini yapabiliriz. İlçemizin çok önemli problemleri ya çözüldü yada çözülmektedir. Yanlızca 2013 yılında tamamlanan, devam eden ve başlayacak projelerimiz bile ilçemizi bölgenin en gelişen İlçesi haline getirmiştir.


Düşününki 10 yıl önce Kiptaş Parkı yoktu, terminal yoktu, modern hayvan pazarı başlamamıştı. Atıksu arıtma tesis inşaatı başlamamıştı, katı atık aktarma tesisi yapılmamıştı, 58 km altyapı yoktu, 320.000 m2 yol kaplanmamıştı, araç Parkımız miadı dolmuş araçlarla hizmet veriyordu, sebze pazaryerimiz yeterli hizmet veremiyordu, dolmuşlarımız yoktu aşırı istihdamdan dolayı hizmet verilemiyordu, mahallelerde parklarımız yoktu, belediye hizmet binamız çok yetersizdi, yas evlerimiz her mahallede yoktu, aqua parkımız yoktu, festivaller yapılmıyordu, Aşure günleri, sünnet şölenleri, hacı adayları uğurlama törenleri yapılmıyordu, eğitime bu dönem kadar destek verilmiyordu, başarılı öğrenciler ödüllendirilmiyordu. Fakiri fukarayı koruduk. Bunların yanı sıra dere ıslahı,hastane, okullar, enerji, ulaşım vb merkezi hükümetin yatırımlarında da takipçi olduk.

Saymakla bitiremeyeceğimiz hizmetleri sizlerle ve halkımızla birlikte yaptık. Ak Parti Hükümetleri başta Sayın Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere Bakanlarımız Milletvekillerimiz ve Bazı Belediye Başkanlarımız bizden desteklerini hiç esirgemediler. Kelkit Halkı kadirşinaslığı ile bunları bilmektedir. Benim halkımıza inancım ve güvenim tamdır. Bu duyguların aynen benim içinde halkımızda olduğuna inanmaktayım.

Bu duygularla çıktığımız bu hizmet yolunda Çıraklık ve Kalfalık dönemini geçirerek Ustalık dönemine talip olduk.Teşkilatımın ve Halkımızın iradesi Cenab-ı Allahın Takdiri bizim kabulümüzdür. Allah Hayırlısını versin.”dedi.


Belediye Başkanın Müracaatı esnasında Ak Parti Yönetim Kurulu ve Gençlik Kolları Teşkilat Üyeleri ve vatandaşlar hazır bulundu.


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11