banner333

banner309

Kelkit Hürriyet Spor’dan Başkan Duran'a Plaket

Kelkit Hürriyet spor Kulübü Başkanı ve yöneticileri Belediye Başkanı Muammer Duran’ı makamında ziyaret ederek kulüplerine verdikleri destekten dolayı plaket verdiler.

1954 Kelkit Belediyespor 24.12.2012, 11:55
Kelkit Hürriyet Spor’dan Başkan Duran'a Plaket
banner400
      Göreve geldikleri günden bugüne kadar sürekli Amatör Spor Kulüplerinin yanında olmaya gayret gösterdiklerini belirten Belediye Başkanı Muammer Duran, bu desteğin devam edeceğini söyledi. Kelkit Hürriyet spor ’un Bölgesel ligde Kelkit'i en iyi şekilde temsil ettiğini dile getiren Başkan Duran “İlçemizin takımı olan Kelkit Hürriyet Spor’u en iyi şekilde destekleyeceğiz, desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.


     Maddi konularda destek aradıklarını vurgulayan Hürriyet Spor Kulübü Başkanı Muammer Doğan “Bölgesel ligde Kelkit'i en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Ekibimize biraz destek verilmesi halinde bu gruptan çıkacağımıza inanıyoruz. Başkanımız kulübümüze ve tüm amatör kulüplere sürekli destek oluyor. Belediye Başkanımız Muammer Duran’a desteklerinden dolayı minnettarız” dedi.

   Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Muammer Duran'a plaket veren Hürriyet Spor Kulübü Başkanı Muammer Doğan, Kulüp Yöneticileri Yılmaz Çakıcı, Polat Akkan, Hasan Şen, Lütfi Olgun, Takım kaptanı ve sporcular başarı sözü vererek makamdan ayrıldılar.



Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45