banner333

banner309

Hakem:"Yürü git bak işine lan siz adam mısınız?"

27.10.2013 tarihinde Gümüşhane şehir stadyumunda bölgesel amatör lig 4.gurupta oynanan maçta, Tokat Erbaa sporu konuk eden Kelkit Hürriyetspor bundan önce içeride ve dışarıda oynadığı diğer 3 maçta olduğu gibi bu maçta da Türk futbolunu katleden hakemlerce lime lime edildi!

1954 Kelkit Belediyespor 29.10.2013, 14:58 30.10.2013, 10:38
Hakem:
banner400

Dünki maçın yıldızı, maçın hakemi Sayın Abdurrahman Haymana net bir şekilde ceza sahasında 2 kez düşürülen Enes'in penaltılarını vermezken, üstüne üstelik birde 90+’ da 3 oyuncuya verdiği haksız kırmızı katlarla Kelkit Hürriyetsporun tam 5 hafta geri gitmesine sebep olmuştur.

Geçen yıl aynı hakem Kelkit Hürriyetspor’un bir maçında verdiği inanılmaz kararlarla rakip takım lehine verdiği penaltıyla da dikkatleri üzerine toplamıştı.

Maçın içerisinde hakemin artık tahammül edilemez kararlarına itiraz için yanına giden 2 numaralı oyuncu Rıdvan Aydın; hocam bu kararlar Allah'tan reva mı ? demesine yanıtı ;'' yürü git bak işine lan siz adam mısınız'' olmuştur!

E şimdi bunu bir sporcu dediği zaman inanan olmaz fakat hakem kendi raporuna ne yazsa ne söylese doğrudur! Öyle değil mi! Çok kıymetli Türk futbolu yöneticileri ve TFF’de söz ve yetki sahipleri sayın yetkililer ben bir sporcu olarak yada taraftar olarak değil, bu yazımı Vallahi Billahi Tallahi Ehl-i sünnet Vel Cemaat olarak yazıyorum. Allah'ın emir ve yasaklarını düşünerek bu takımın yenilen bu haklarını kimse ödeyemez . Sayın TFF yetkililerinin hakemlere verdiği düdük ve bayrakların hakkı verilmiyor! Tribünden aynen şu cümleleri duydum; Toplumdan dışlanmış egolarını tatmin edememiş kim varsa tutmuş hakemliğe başvurmuş. Ağzına düdüğü koyan, eline bayrağı alan hakem olmuş deniliyor ve çok başarılı hakemlerinde bu genelleme içerisine olmalarına sebep oluyorlar! Futbolculara verilen acımasız ve tahammülsüz cezalar gibi hakemlere de verin artık cezalarını verin ki Kelkit Hürriyetspor’un canı yandı bir başka takımın canı yanmasın  ..!

Geçen yıl yine deplasmanda hayatında hiç kırmızı kart yememiş arkadaşımız tam 6 hafta ceza almıştır. Sebebi ise şu cümleler ; “Formasını tutarak hocam yazık değil mi bu emeğe, yazık değil mi bu futbola, neden hem bizi dövdürüp hem de önde olduğumuz maçı alıp rakibe hediye ettin...  

Maçtan sonra hem Kelkit Hürriyet sporu yenip hem de dayak atan rakip takım dan 3  oyuncu, haksızlığa uğrayan Kelkit Hürriyet spordan ise en az 3 maç olmak kaydıyla 5 kişi ceza aldı. Takım lige küstürüldü, tam 5 hafta geri gitti ve ligde zor tutundu!

Anlatmak istediğim şu ki her yıl aynı şeyleri yaşıyoruz her yıl hüsranla sonuçlanıyor daha ligin ilk yarısı bitmemişken bizim takımımız çoktan ligi kafasında ve oynadığı futboluyla bitirmiş oluyor. Bu sezonda henüz ligin 5. haftasında bu takımı sancılı bir sürece sokan sorumlular Türkiye Futbol Federasyonu ve hakem heyeti yetkililerinin önüne gelene hakemlik lisansı vermeleridir!

Haber: İbrahim Zengin

İrtibat:

https://www.facebook.com/ibrahim.zengin.7

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (4)
köksal yiğit 10 yıl önce
bu yazıyı tff nin gerekli mercilerine ulaştıralım bence haber sonuna tff nin e mailleri de yazılıp sesisimizi duyurmalıyız
kelkit hürriyet spor 10 yıl önce
türkiye futbol federasyonu yöneticileri utansın,bu hakemlere görev veren sorumlular utansın,böyle hakemlerin maçını rapor edip tekrar maç almalarını sağlayan gözlemciler utansın !!!
ibrahimz engin 10 yıl önce
türkiye futbol federasyonuna da mail attım abi merak etme.
gadalar 10 yıl önce
o hakemın aldıgı para haram zıkkım olsun
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37