banner333

banner309

16.06.2014, 22:16

İSTİKRARSIZLIK !

 İSTİKRARSIZLIK !

Karabağ 'da Türkler katledilirken, Adeviye meydanında gösteri yapan Mısırlı gördünüz mü? Doğu Türkistanlı Türklerin derisi yüzülürken ,Müslüman Türk kızlarının namusu lekelenirken 'Müslüman Kardeşler Örgütü 'neredeydi,hiç sesleri çıktı mı?
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetini tanıyan bir tane Arap ülkesi var mıdır?
Şimdi ise Musul 'da ,Kerkük'te Türkmenleri katledenler kimlerdir? Bu katliamlar yapılırken Arap ülkelerinin niçin sesleri çık mıyor?

Türk Milliyetçilerine ırkçı,hayalci diyenler ve Türk Birliğini yerden yere vuranlar ,bu şartlarda Türk Birliği midir hayal,yoksa İslam ülkelerinin  bir birlik oluşturması mı? Bize sorarsanız ,birinci merhalede Türk Birliğinin gerçekleşmesi daha gerçekçidir. Sınırlar aynen kalmak şartı ile siyasi,ekonomik,askeri,eğitim,sağlık,iktisadi yönden Türk Birliği sağlanabilir. İkinci planda ancak İslam ülkeleri iş birliği çok daha sonraki merhalelerde sağlanabilir. Bu şartlarda İslam Birliğinin hayata geçirilmesi çok zor gözükmektedir. Çünkü İslam ülkeleri sürekli birbirleri ile savaşmakta, hatta bir ülke içinde bile  değişik guruplar birbirini öldürmenin mücadelesini vermektedirler.

İşte Suriye,işte Mısır,işte Libya,işte Tunus,en son olarak işte Irak. Bu ülkelerde özellikle şu an devam eden Iraktaki iç savaşta,müslüman müslümanı katlediyor. Her iki ,üç tarafta Allahü Ekber deyip karşısındakini öldürüyor. Suriye'de olduğu gibi...Müslüman Türkmenleri öldürenler şu an kimlerdir? IŞİD örgütüne Türkiye tırlarla silah ve malzeme lojistiği sağlarken,bu silahların Türkleri öldüreceği hiç düşünülmedi mi? Ya da Irak'taki pkk uzantılı peşmerge guruplara Türkiye yardım ederken ,şimdi bu örgütlerin Türkmen katliamına girişmelerine,Türkmen kasaba ve kentlerinin talanına ne dememiz lazım? O halde, eleştireceksiniz ama,gerçek budur ki,birinci planda Türk Birliği hayata geçirilmesi daha akla ve mantığa uygundur,gerçekçidir... O zaman ABD,RUSYA,ÇİN,İNGİLTERE  ve diğer Emperyalistlerin önü kesilmiş olacaktır.Kurulacak olan bir Türk Gücü tekrar Aleme Nizam verebilir inancındayız.

Bu hükümet döneminde uygulanan yanlış politikalar gereği,ülkemiz dıştan ve içerden kuşatılmış vaziyettedir. Bayrağımız indiriliyor,insanlar dağa kaçırılıyor,koruculuk görevi yapanlar tek tek,planlı bir biçimde pkk tarafından öldürülüyor. Ülkemizin Güneyi tamamen örgüt işgalinde. Bazı büyük şehirlerde ayaklanma provaları hergün yapılırken,şimdiki hükümet bölücülere anlaşma gereği ılımlı davranıyor. Onlarsa hem yurt içinde ,hemde Irak ve Suriye uzantıları ile sınırlarımızın hemen yanında Türkmen katletmekle meşguller.Yaldızlı sözler söylemeye gelince akp ileri gelenleri ,maaşallah herşeyi en iyi bilenler onlar ve herşey yolunda havası verilerek insanımız resmen kandırılıp,uyutulmaktadır.

Muhalefetin çatı adayı Ekmelettin İhsanoğlu'nun Cumhurbaşkanlığına aday gösterilmesi isabetli bir karardır. Yıllardır önemli görevlerde bulunan bu diplomatımızın küresel güçlerle ilişkileri nasıldır ,bu hususta çok bilgi edinmiş değiliz.Bazı konuşmalarını izlemiştim,bana güven vermişti.Bu katliamlar ve karmaşa içerisinde Cumhurbaşkanlığı seçimini önemseme durumu inşallah kaynamaz.Türk Milleti'nin Cumhuriyet ve demokrasi içerisinde inançlara saygılı, adil bir Cumhurbaşkanına çok ihtiyacı var.Kavga üreten,hırçınlaşmış ,insanları ötekileştiren bir adayın kazanması ülkenin iyice gerilmesine sebep olacak ve Türkiye'nin hayrına olmayacaktır. Allah Türk Milletini ve İslam dünyasını tüm tehlikelerden korusun. Amin...
Saygılarımla...
Cevat Nas


Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38