banner333

banner309

25.02.2013, 20:43

İSLAM RUHUMUZ TÜRKLÜK BEDENİMİZDİR !

İSLAM    RUHUMUZ   TÜRKLÜK   BEDENİMİZDİR !
Türkiye'yi yönetenler ateşle oynuyor. Türk kelimesine ,Türk milliyetçiliğine düşman olanların kayığına binenler bu ülkeyi düzlüğe çıkaramazlar. Yeni Anayasa'ya Türk kelimesini koymamak için birileri gece gündüz çalışıyor. İmralı'daki haini bugün Türkiye'nin en muteber adamı haline getiren zihniyet bu ülkeye ne verebilir? Ilımlı İslam ,ileri demokrasi diyerek Türkiye'yi federasyonlara ayırmak için hainlere el verenler bu tehlikeli oyundan vazgeçmelidirler. İmralı'ya verilen tavizler ,o bebek katiline verilen değer artık sona erdirilmelidir. Bu ülkenin Kürt sorunu yoktur. Bu ülkenin PKK sorunu vardır. Emperyalist oyunlara ,bu ülkeyi yönetenler dur demelidir. Türk düşmanlığı Türklerin gözüne baka baka ,bu ülkeyi yönetenler tarafından yapılmaktadır. Türkiye'de hiçbir zaman Türk Milleti bu kadar aşağılanmamıştır.

Birileri açıkça Türk değil ,"Türkiyelilik" fikrini savunuyor,fikirlerini bu normlarda yorumluyor. Vatanın bölünmesini isteyenler bu husustan çok memnunlar... "Ben Türk Milliyetçisiyim" dediğimde, ya biz neyiz diyen henüz meselenin farkında olmayanlar, "Türk" kelimesi kaldırılınca çok mu şeref duyacaklar? Hangi Arap, Arap kelimesinden hoşlanmaz? Hangi Japon,Japon kelimesini anayasasından çıkmasını ister? Hangi İngiliz, ülkesinin isminin İngiliz kökünü yok sayarak İngiltere ismine düşmanlık yapar? Ama maalesef Türkiye'de birçokları açıktan açığa, özellikle mecliste bazı milletvekilleri Türklüğe karşı bir mücadele başlatmışlardır.

BDP'lileri ve soldaki bir çoklarını söylemeye zaten gerek yok! Eski Bitlis Senatörü Kamran İnan'ı dinlemiştim, bir konuşmasında şöyle diyordu: ''Dünyanın hiçbir ülkesinde Türkiyede'ki sayı kadar, kendi ülkesine hainlik eden insan yoktur.'' Hainler belli, ancak aldatılarak hainlik yaptıklarının farkında olmayanlar, anlattıklarımıza kulak tıkayanlar, ülkenin birliğini makarna ve çiçek yağına değişenlerin hainliği asıl sorun değil midir? Bunları karşına da alamıyorsun, değişkenlik arzediyorlar.

Görünen o ki, çok tehlikeli kararlar alınıyor. Türkiye'nin bölünmesi ve üniter yapının çarçur edilmesine, Türk kelimesinin ayaklar altına alınmasına göz yumuluyor. Dün yapılan bakıyorsunuz bugün tersyüz ediliyor. M.Metiner'i tv den dinledim, izledim; Türklüğe ne kadar da düşman bir davranış içinde. İktidar partisinin İstanbul İl başkanı ''AKP ile herkes Türk olmaktan kurtulmuştur.'' diyerek Türk kelimesine olan düşmanlığını açıkça ortaya koymuyor mu? BDP'liler toptan bu davranışlarını zaten her gün sergiliyorlar. Oysa şimdiye kadar hiç bir Milliyetçi Doğu ve Güneydoğudaki vatandaşlarımıza böyle düşmanca tavır sergilemedi. Başbuğ Alparslan Türkeş bu bölücü ağızlara zamanında şu cümlelerle cevap vermişti : Kürtlerle Türkler birbirlerine kız verip kız almışlardır. Akraba olmuşlardır. Bunları birbirinden ayırmak etle kemiğin ayrılması demektir. Bir Kürt ne kadar Kürtse bende o kadar Kürdüm... diyerek bölünemeyeceğimize taa yıllar önce cevap vermişlerdi. Şimdi hükümetin yumuşak karnından faydalanmaya çalışanlar bu milleti bölmek için her yolu deniyor. Hükümet de seçimleri düşünerek bu tehlikeli oyunun parçası mı oluyor acaba?

İzmit'in Erenler mahallesinde 23 yıldır kullanılan camiyi yıkıp, yerine lüks villalar yapma kararını alan belediye,iktidar belediyesi değil de bir başka partili olsaydı neler olurdu? Tahmin etmek pek zor olmasa gerek. Camii Yaptırma Derneği Başkanı Ali Yurtseven'i tv de izledim. Korkmadan, çekinmeden meramını dile getirdi, helal olsun. Camiyi yıktırmamak için gereken mücadelesini cemaatle birlikte veriyor. Böyle dik duran kaç kişi var acaba?

Ancak gördüğümüz kadarıyla bu camiyi yıkma kararını başka bir partili belediye almış olsaydı, Müslümanlığı kimseye bırakmayan bazı "ben benciler", İzmit'in altını üstüne getirirlerdi. Bu kararı alanların ne dini kalırdı ne de imanı... Demek oluyor ki siyasi İslamı kullananlar iman meselesinde de nabza göre şerbet veriyor.Yunus Emre'nin odunları gibi dümdüz olmak, çıkarlara ters düşünce zor oluyor değil mi? Bakınız Ali Yurtseven ve yanındaki çok az kişiden başka kimseden ses yok...

İşte Müslüman olan herkesin, camiinin yıkılması durumunda yüreğimizin cız etmesi ne ise,Türk Milletinin bir ferdi olan herkesin de,yeni anayasadan Türk kelimesinin çıkarılması ve Türk 'e yapılan düşmanlıklar,Türk milliyetçiliğine duyulan kin, Atatürk düşmanlığı da aynı şeylerdir. Çünkü Türk denince tüm dünyada akla gelen Müslümanlıktır.

"Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."
Başbuğ Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

Yukarıdaki cümleleri kuran Ulu Önderi (Türk düşmanları, Türk milliyetçiliğine düşman olanlar, başka milletlerin mensubiyetini kabul edip Türklükten çıkanlar,Kurtuluş savaşında İngiliz ve Yunan saflarına geçenler ve onların bugünkü uzantıları, sadece kendilerini Müslüman göstermeye çalışan sahte dindarlar, Türk kelimesini anayasadan silmeye çalışanların ) Mustafa Kemal Atatürk'ü ,TÜRK kelimesini , Türk Milliyetçiliğini sevmelerini ,benimsemelerini elbette bekleyemeyiz. Atatürk düşmanlığı yapanlara da şunu demek lazım: Atatürk olmasa idi şu an sizin adınız Ahmet, Mustafa, Ayşe, Fatma mı olacaktı? Yoksa Venizelos,Edward, Sarkisyan vb. isimler mi olacaktı? Herkes geçmişte yaşananları ve atalarımızın verdiği mücadeleleri iyi düşünüp, yorumlamalıdır. Hiç kimse soysuzlaşmamalıdır. Türk'e düşman olanlar Türk kelimesini çiğnemek isteyenler, o mesele sizin bildiğiniz kadar kolay değildir, tarihten ders almalıydınız, diye düşünüyoruz...
Saygılarımla ...
Cevat Nas 

Yorumlar (3)
Sabri 11 yıl önce
Değerli yazar, söylenilmesi gerekenleri gerçekten söylediniz. Söylediklerinizin hepsi şu dönemde oldu maalesef. Türkiyeyi bölmeye müsaade etti bu adamlar. Apo baş tacı şu an. Tanıdıkların,akrabaların,arkadaşların bu yazıyı okuması lazım. değerli Hocam sizden Allah razı olsun. Mükemmelsiniz. Gazete reklamınızı yapması lazım. saygı ve selamlar...
Seda 11 yıl önce
Sayın Yazar ve gazeteye teşekkür ederiz. İnsanları uyandırma görevi yapıyorsunuz. Şu an Başbakanı dinliyorum. Milliyetçilik kıvırması yapıyor. O cenahı iyi tanırız Arap milliyetçisi ve Türk düşmanlarıdırlar. Türk Milliyetçiliğini Irkçılık ve şoven olarak niteliyor. Diyorki Milliyetçiliğe değil ırkçı olan milliyetçiliğe karşıyım ... tepkileri görünce kıvırıyor. Hiçbir milliyetçi faşist,şoven ,ırkçı değildir. Milliyetçiler her kavme ,millete saygılıdır,hiç bir milleti aşağılamazlar. Başbakan Türk'e olan düşmanlığını örtmeye çalışıyor. PKK lılarla kol kola olanlar elbette milliyetçi olamazlar. Aptalları ancak kandırabilir bu şahıslar.
kazım k 11 yıl önce
Türk milleti şahsiyetsisleştiriliyor. Apo katili birileri sayesinde en muteber adam oldu. Lüks içinde yaşıyor. PKK ile mücadele edenler hayvan muamelesi görüyor. Bütün bunlar sözde ılımlı islam adına emperyalistlerin tuzağına düşenler tarafından yapılıyor. Millet de gerçekten uyuyor. Neymiş Hastahaneler gelişmiş,yollar iyiymiş. Geçmişte ki iktidarlarda yaptı bunları ama ülkeyi bir hainin kucağına oturtmadılar. Allah Türk Milletini Korusun. Amin...
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38