banner333

banner309

Ümraniye Canpark AVM, Törenle Hizmete Açıldı

Mutlu İnşaat’ın imzasının bulunduğu Ümraniye Can Park AVM törenle hizmete açıldı.

İş Dünyası 01.03.2014, 16:48 01.03.2014, 16:57
Ümraniye Canpark AVM, Törenle Hizmete Açıldı
banner400
 Yoğun kalabalığın ilgi gösterdiği açılış töreninde kurdaleyi Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Malik Ejder Batur ve Mutlu İnşaat yönetim kurulu başkanı Yüksel Hamzaoğlu kesti.

İstanbul'un cazibe merkezi ümraniye, yeni bir sosyal ve ticaret yaşam alanına daha kavuştu. Görkemli mimarisi ile göz kamaştıran CANPARK AVM, muhteşem bir açılış töreniyle hizmete girdi. Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Ejder Batur ve firma yetkilileri ile çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreni renkli görüntülere sahne oldu.

 

Açılışta konuşan Başkan Yardımcısı Ejder Batur, "Ümraniye'miz her geçen gün yeni mekanlara kavuşuyor. İlçemizin değerine değer katacak olan CANPARK AVM de bunlardan birisi. AVM'nin bölgemize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Daha sonra davetliler hep birlikte AVM'nin açılış kurdelesini kesti. İlk günden yoğun ilgi gören CANPARK AVM, vatandaşların akınına uğradı. Açılış günü adeta izdiham yaşanan AVM, 180 mağaza ve 5 kattan oluşuyor. Toplamda 1.200 araçlık otoparka da sahip olan CANPARK AVM, önümüzdeki yıllarda bölgede hizmete girecek olan Metro hattıyla da bağlantılı olarak düşünülmüş. Görkemli mimarisi ile göz kamaştıran AVM'de sosyal yaşam alanına dair her ihtiyaç en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş.

 

Mutlu İnşaat Yönetim kurulu başkanı Yüksel Hamzaoğlu;” 17 Mart 2012’de temelini attığımız ve bugün açılışınızı yaptığımız CANPARK AVM’nin açılışında bizleri yalnız bırakmayan ve bu mutlu günümüzde bizi mutlu eden Ümraniye Belediye Başkan yardımcısı Ejder Batur beye, tüm dostlarımıza, STK’larımıza ve Gümüşhaneli hemşerilerimizi ayrı ayrı teşekkür ederim. Hem kendi adıma hem memleketim adına büyük bir gurur ve onur duyduk. Bu proje ortaklarımıza, kiracılarımıza, İstanbulumuza ve Ümraniyemize hayırlı olsun” dedi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45