Salesforce Yenilikçi Çözümlerinden Kolaylıkla Yararlanın

Salesforce Yenilikçi Çözümlerinden Kolaylıkla Yararlanın

İş Dünyası 06.04.2022, 17:11
Salesforce Yenilikçi Çözümlerinden Kolaylıkla Yararlanın

Veri Cloud, Salesforce yenilikçi çözümleri için uzman desteği sunan bir platformdur. Şirketlerin çok daha rahat dijitalleşebilmesini sağlayan Salesforce, bulut tabanlı bir bilişim şirketidir. Farklı çözümleri bir arada sunmakta ve müşterilerinin marka değerini arttırmasına destek olmaktadır. Müşteri ilişkileri yönetimi başta olmak üzere pazarlama otomasyonu, analitik ve uygulama geliştirme çözümleri sunmaktadır.

Salesforce çözümlerinden yararlanan şirketler, müşterileriyle çok daha kaliteli bir iletişim kurma şansı elde eder. Bunun yanı sıra şirketler, pazarlama otomasyonuyla satış işlemlerinin çok daha profesyonel bir şekilde yapılmasını sağlar. Veri Cloud, Salesforce Danışmanlık Hizmetleri sunarak birbirinden özel çözümlere zahmetsizce ulaşılmasına destek olmaktadır. Sizler de Salesforce çözümlerine Veri.Cloud aracılığıyla ulaşabilir, iş hacminizi büyütebilirsiniz.

Genç ve Dinamik Ekip ile Kurumsal Hizmet Sizlerle

Kurumsal hizmeti benimseyen Veri Cloud, Salesforce Türkiye İş Ortağı olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Müşterilerinin Salesforce çözümlerinden daha kolay yararlanabilmesi adına, farklı kategoriler altında hizmet sunmaktadır. Veri Cloud tarafından sizlere sunulan hizmet türlerini şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Salesforce Danışmanlık ile Kurulum Hizmetleri
  • Salesforce Oyunlaştırma Uygulamaları
  • Entegrasyon Hizmetleri
  • Salesforce Proje Geliştirme
  • Salesforce Üzerinde Sadakat Uygulaması
  • Service Cloud

Marketing Cloud üzerinden sizlere sunulan hizmetleri, çok özel fiyatlar dahilinde satın alabilirsiniz. Genç ve dinamik bir ekiple çalışmalarını sürdüren Veri Cloud, kurumsal hizmet anlayışıyla hareket etmektedir. Sizler de işinizi dijitale taşıyabilir, müşterilerinizle başarılı bir iletişim kurabilir, işinizin genişlemesini sağlayabilirsiniz.

Veri Cloud Hizmet Türleri

Veri Cloud, birbirinden özel ve yenilikçi hizmetleri sizlere sunmaktadır. Salesforce çözümlerinden yararlanabilmeniz için danışmanlık hizmetleri sunmakla birlikte arzu ettiğiniz özel projeler de gerçekleştirilmektedir. Özel projenizle ilgili taleplerinizi belirledikten sonra alanında uzman adminler ve Salesforce yazılımcıları ile projeniz kısa sürede hayata geçirilmektedir.

Sizler de Veri Cloud tarafından sizlere sunulan yenilikçi hizmet türlerinden yararlanabilirsiniz. Salesforce çözümleri sayesinde müşterilerinize ulaşabilir, işinizi büyütmenin keyfini yaşayabilirsiniz. Ayrıca dijital dünyada doğru bir konumda yer alarak hizmetinizin çok daha geniş bir alana yayılmasını sağlayabilirsiniz.

Salesforce Türkiye İş Ortağı olarak Veri Cloud, müşteri memnuniyetine önem vermekte, kaliteli hizmetini çok özel fiyatlarla sunmaya devam etmektedir.

2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11