Avşar Çiftliği ile Tüm Türkiye’ye Lezzetli İşlenmiş Gıda ve Et Ürünleri Teslimatı

Yaşam 06.04.2022, 17:13
Avşar Çiftliği ile Tüm Türkiye’ye Lezzetli İşlenmiş Gıda ve Et Ürünleri Teslimatı

%100 doğal ürünleri müşterileriyle buluşturan Avşar Çiftliği, birbirinden özel ürünlere ev sahipliği yapıyor. İşlenmiş gıda ve et ürünlerinde tüm süreci profesyonel şekilde yürüten Avşar Çiftliği, müşterilerine birbirinden özel lezzetleri sunuyor. Türk mutfağındaki en özel tatlılarından bir tanesi olan lokumlar, lezzeti ile dikkat çeken et ürünleri ve daha fazlası; www.avsarciftligi.com ile sizlerle! Ürünler hakkında bilgi sahibi olabilir, her bir lezzete zahmetsizce ulaşabilirsiniz.

Avşar Çiftliği ile Sofralarınıza Ulaşan Lezzetli Lokumların Keyfine Varın

Lokumlar, Türk mutfağında özel bir yere sahip olmakla birlikte zamanla farklı lezzetlerle harmanlanmış ve lokum çeşitleri artmıştır. Klasik lezzetlere büyük bir önem veren Avşar Çiftliği, katkısız lokumları sizlere çok özel fiyatlarla sunuyor. Fındık, çikolata, ceviz, tel kadayıf ile harmanlanan lokumların tadına kahve eşliğinde bakabilirsiniz.

Avşar Çiftliğinden sofralarınıza ulaşan lokumlardan bazıları şu şekildedir:

  • Çikolatalı Sultan Lokum
  • Fıstık Ezmeli Sultan Lokum
  • Klasik Güllü Lokum
  • Gül Yapraklı Antep Fıstıklı Spesiyal Lokum

Klasik lokum üretim sürecinde farklı lezzetlerin kullanılmasıyla özel lezzetler oluşturulmaktadır. Çikolata severler için çikolatalı lokumlar sunulmakla birlikte klasik lezzetlerden biri olan Afyon lokumu da kahve ve çay sofralarına eşlik etmektedir. Birbirinden özel lokum çeşitlerinden arzu ettiklerinizi çok özel fiyatlarla alabilirsiniz.

Yenilikçi Kargo Sistemi ile Sorunsuz Teslimat

Avşar Çiftliği’nden sofralarınıza ulaşan lezzetlerden bir diğeri de işlenmiş gıdalar ve et ürünleridir. Hijyenik tesislerde üretilen etler, özel baharatlarla harmanlanır ve muhteşem bir lezzete ulaşır. Füme et, sosis, kuru et, pastırma, sucuk, kavurma gibi lezzetlere Avşar Çiftliği üzerinden ulaşabilir, yemeklerinizde çok özel tatlar oluşturabilirsiniz.

Satın alacağınız ürünler, özel şekilde paketlenir. 96 saat dayanabilen özel kargo paketleriyle ambalajlanan ürünler, Türkiye’nin pek çok noktasına sorunsuz bir şekilde gönderilmektedir. Avşar Çiftliği, özel gıda vakumlu soğuk zincir kargo sistemini kullanır. Böylelikle et ürünleri, herhangi bir bozulma meydana gelmeden sizlere ulaştırılır.

Birbirinden özel lezzetleri keşfetmek için sizler de her bir ürünü inceleyebilir, istediğiniz ürünleri zahmetsizce satın alabilirsiniz. Avşar Çiftliği, müşterilerine doğal ürünler sunmakta olan bir marka olarak ön plana çıkmaktadır.

2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46