banner333

banner309

PASHADOR Görücüye Çıktı

Kentsel Dönüşüm çerçevesinde Mutlu İnşaat tarafından İstanbul’un Bayrampaşa ilçesinde yapılacak olan Pashador projesi lansmanı Bayrampaşa Titanic otel’de yapıldı.

İş Dünyası 08.04.2013, 14:10
PASHADOR Görücüye Çıktı
banner400
Pashador projesinin tanıtıldığı programın açılış konuşmasını Mutlu İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Mimar Furkan Hamzaoğlu tarafından yapıldı. Hamzaoğlu, Mutlu İnşaat’ın geçmişten bugüne yaptığı projelerden bahsederek Pashador projesine değindi.

Proje’nin tanıtımını yapmak üzere kürsüye gelen Proje Geliştirme Genel Koordinatörü Ömer Temel;” Pashador, Kentsel dönüşüm çerçevesinde Bayrampaşa’nın en gözde yerine yapılacak çok kalite bir projedir. Proje 22 dönüm alanın 60 %’ı  yeşil alan olarak tasarlandı. 181 daire ve 35 dükkandan oluşmaktadır. Metro, Metrobüs ve ulaşım vasıtalarına yürüme mesafesinde olup, tüm sosyal alana sahiptir” dedi.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner;” Bayrampaşa’mız, İstanbul’un gözbebeği durumundadır. Pashador gibi kalite projeler ilçemize ayrı bir prestij katmaktadır. Amacımız ilçemizdeki sanayi alanlarını ilçe dışına taşıyıp, ilçemizi ticari-hizmet lejanta çevirmektir. Kentsel dönüşüm kapsamında ilçemize kazandırılacak olan Pashador projesini yapan Mutlu İnşaat firmasına teşekkür ve tebrik ederim. Pashador’da konut ve dükkan alanlar çok kazançlı çıkacaktır. Reklam olacak ama bu yatırım fırsatını kaçırmayın. Belediyemizinde katkıları ile çıkacak olan proje ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Programa ayrıca Mutlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Hamzaoğlu, Ak Parti Bayrampaşa ilçe başkanı Cemil Yıldız ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Mutlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Hamzaoğlu Haber 29 Gazetemize yaptığı açıklamasında; Öncelikle Haber 29 Gazetesine bugün gerçekleşen bu tanıtım toplantısında bizi yalnız bırakmadığı için teşekkür ederim.

Pashador projemiz İstanbul’un Bayrampaşa ilçesi sınırları içerisinde toplamda 50.000 m2 kapalı alanı olan 181 konut ve 35 ticari işyerinden oluşan bir kompleks olacak.  Projemizde toplamda 40 Milyon Dolarlık bir yatırım öngörüyoruz.  50.000 m2 nin yanı sıra kendi arsamızdan %67 terk ettiğimiz alan üzerinde Bayrampaşa Belediyesine 20.000 m2 kapalı alanlı kapalı otopark yeri ve kapalı pazaryeri yapacağız. Dolayısıyla toplamda 70.000 m2 inşaat alanı ortaya çıkmış oluyor.

Projemiz mayıs ayı sonunda başlayacak olup 20 ayda tamamlamayı planlamaktayız.  Projenin sosyal içerikleriyle ilgili: Projemiz kendi içerisinde kapalı yüzme havuzu, fitness,Türk hamamı, fin hamamı, her türlü aktiviteleri olan ve çok güzel bir SPA merkezi var. Ayrıca ticari bazamızın üzerinde yürüyüş yolu da yapıldı. 800 metre civarında bir yürüyüş aksımızda var.

Proje için satışlarınız ne zaman başlıyor: Satışlarımız bugünden itibaren müşterilerimize sunulmuştur.  M2 fiyatlarımız 3000 TL’den başlıyor 5.000 TL’ye kadar çıkıyor. Tabiki elini çabuk tutanlar, erken davrananlar temel aşamasında olduğumuz için daha ekonomik bir şekilde daire sahibi olacaklardır.

Eski Edirne asfaltı üzerinde Beleç pil fabrikasının bitişiğinde ve Bayrampaşa Uluyol metro durağının hemen önündeyiz.

Mutlu İnşaat olarak proje ortaklarımızda var. Mes Turkuaz ve Baumann İnşaat olarak üçlü konsorsiyumuz.  Arsa sahiplerimiz, diğer ortaklarımız ise Kaya Kardeşler ve Laren inşaat. 

Hemşerilerimizi projemize davet ediyoruz.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mayıs 2024
İmsak 03:08
Güneş 04:55
Öğle 12:24
İkindi 16:19
Akşam 19:42
Yatsı 21:22