banner333

banner309

Her İş Yerine 50 Bin TL'lik Nitelikli Eleman Desteği

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) organizasyonu ile KOSGEB tarafından verilen desteklerin ve destek kapsamlarının anlatıldığı bir bilgilendirme toplantısı yapıldı.

İş Dünyası 15.02.2018, 13:42
Her İş Yerine 50 Bin TL'lik Nitelikli Eleman Desteği
banner400

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) organizasyonu ile KOSGEB tarafından verilen desteklerin ve destek kapsamlarının anlatıldığı bir bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonunda yapılan bilgilendirme toplantısının açılış konuşmasını yapan GTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, KOSGEB tarafından girişimcilere, üreten ve üretme gayreti içinde ülkesine katkı sağlamaya çabasında olan sanayicilere, esnafa, tüccara yönelik belirlenen 15 ana kalemde ve alt dallarında çok önemli destekler eklendiğini vurgulayarak eklenen en önemli desteklerden bir tanesinin de işyerlerine verilen 50 bin tl’ lik nitelikli eleman desteği olduğunu söyledi. Belirlenen ihtiyaçlar ve yapılan talepler dahilinde devletimiz tarafından verilen bu desteklerin içeriğinin her geçen gün değişerek farklı maddeler ve teşvikler eklendiğini vurgulayan Başkan Akçay toplantının asıl amacının da yapılan bu değişiklerin son ve güncel şekliyle aktarılması olduğunu söyledi.

Açılış konuşmalarının ardından KOSGEB Gümüşhane Müdürü Harun SAKARYA tarafından KOSGEB faaliyetleri ve verilen Girişimcilik Destek Programı, Genel Destek Programı, İşbirliği Güçbirliği Destek Programı, KOBİ Proje Destek Programı, KOBİGEL - KOBİ Gelişim Destek Programı, AR-GE, İnovasyon Destek Programı, Endüstriyel Uygulama Destek Programı, KOBİ TEKNOYATIRIM - KOBİ Teknolojik Ürün Yatırım Destek Programı, Tematik Proje Destek Programı, Gelişen İşletmeler Pazarı KOBİ Destek Programı, Uluslararası Kuluçka Merkezi ve Hızlandırıcı Destek Programı, TEKNOPAZAR - Teknolojik Ürün Tanıtım ve Pazarlama Destek Programı, Stratejik Ürün Destek Programı, Kredi Faiz Desteği, KOSGEB Laboratuvar Hizmetleri desteği gibi teşvik verilen alanlar hakkında geniş kapsamlı bir sunum gerçekleştirildi. Toplantı daha sonra cevap şeklinde son buldu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46