banner333

banner309

Gümüşhane TSO Seçimleri Tamamlandı

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası  (GTSO)  1 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirdiği 7 farklı meslek grubunun yer aldığı  genel organ seçimlerinin ardından  Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve Yüksek İstişare Kurulu seçimlerini de  tamamladı. 

İş Dünyası 06.04.2018, 12:28
Gümüşhane TSO Seçimleri Tamamlandı
banner400

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) 1 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirdiği 7 farklı meslek grubunun yer aldığı genel organ seçimlerinin ardından  Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve Yüksek İstişare Kurulu seçimlerini de tamamladı.

 1 Nisan 2018 tarihinde Yargı gözetiminde gerçekleştirilen ve mevcut  Başkan İsmail Akçay  tarafından  hazırlanan tek liste ile gidilen  organ ve meclis seçiminin ardından,  5 Nisan 2018 tarihinde yargı gözetiminde yapılan seçimle  GTSO   Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve Yüksek İstişare Kurulu üyeleri de  belirlendi. 

Yürütülen seçim süreci ve yeni oluşan yönetici listeleri  hakkında açıklama yapan GTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay; ‘’Daha önce yaptığım açıklamada  TSO’larda   seçimlerin  bir günde yapılıp bitmediğini, belirli süreç aldığını söylemiştik. Bu süreci de hayırlısı ile tamamlamış bulunuyoruz. Bu süreci tamamlamamızda Gümüşhane esnaf ve tüccarının bize gösterdiği güven ve  destek her türlü takdirin üzerindedir. Bizim bütün derdimiz şehrimize ve üyelerimize daha iyi ve kaliteli hizmet etmek. Bütün Gümüşhane esnaf ve tüccarına,  Torul ve Kürtün ilçelerimizin esnaf ve tüccarlarına ve seçim sürecinde bizleri yalnız bırakmayarak bizleri ziyaret eden ve arayarak iyi dileklerini ileten  başta   Bürokratlarımız olmak üzere  tüm  Gümüşhaneli hemşerilerime bir kez daha  teşekkürü bir borç biliyorum. 

ODAMIZA VE ŞEHRİMİZE EMEK VEREN TÜM YÖNETİCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM 

Kurulduğumuz ilk günden itibaren Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamızın bugün ki seviyesine gelmesinde  emek veren tüm yönetici ve çalışanlarımıza yaptıkları güzel hizmetlerden dolayı  teşekkür ediyorum. İnşallah oluşturduğumuz bu yeni kadro ile odamızın hizmet kalitesini çok daha üst seviyelere taşıyacağız. Yeni yönetimimizin de odamıza ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.’’ şeklinde konuştu. 

Gerçekleştirilen   seçimler sonucunda yeni oluşan  yönetim  listeleri şu şekilde; 

GTSO Yönetim Kurulu  

İsmail AKÇAY (Yönetim Kurulu Başkanı ) 

Kamuran Gündüz (Yönetim Kurulu Başkan Yrd.) 

Sebahattin UÇAR 

Aydemir AYDIN 

Korhan ÇUBUKÇU 

GTSO Meclis  Üyeleri 

Adem Köse ( Meclis Başkanı) 

Şaban METİNTAŞ (Meclis Başkan Yrd.) 

İsmail AKÇAY 

Halit OKUR 

Muammer GÜRMEN 

Elbeyi GERGİN 

Müjdat ŞİŞMAN 

Tayyar DEMİREL 

Arslan Murat AKÇAY 

İsmail ŞEKER 

Mesut ÇİMEN 

Göktürk ARTUN 

Kamuran GÜNDÜZ 

Sebahattin UÇAR 

Aydemir AYDIN 

Korhan ÇUBUKÇU 

GTSO Disiplin Kurulu  

Zekai ARAZ (Disiplin Kurulu Bşk.) 

Münir DORUK 

Aytekin  AKÇAY 

Ahmet ÖZDEMİR 

Nizamettin  KAYACI 

Ömer ÇELİK 

GTSO Yüksek İstişare Kurulu 

Muharrem  BOZKIR 

Nurcan ÖZDEMİR 

Aysun DALĞIÇ 

Bahri COŞKUN 

A. Güngör   ÜÇÜNCÜOĞLU 

Bayram KARABULUT 

Kemal ARAZ 

Muammer  CANLI 

Numan  KARA 

Alper  Celil  VARAN 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09