banner333

banner309

Ersin Beyaz'dan Haber 29'a Özel Röportaj

Ersin Beyaz: Mutluluğun Gözlerinizden Okunduğu Yeni Bir Dünya İnşa Ediyoruz

İş Dünyası 08.08.2013, 10:21
Ersin Beyaz'dan Haber 29'a Özel Röportaj
banner400
 Beyazlar Grup yönetim kurulu üyesi Ersin Beyaz’la birlikteyiz. Ersin Bey sizi tanıyabilir miyiz?

1977 Gümüşhane Şiran Günyüzü doğumluyum, evli ve 3 çocuk babasıyım. Haliç üniversitesi Mühendislik Fakültesi İç Mimarlık bölümü mezunuyum. Beyazlar Grup yönetim kurulu üyesiyim ve aktif olarak yönetiminde yer alıyorum. Bununla birlikte Gümüşhane Mühendis ve Mimarlar Platformu yönetim kurulu üyesiyim.

Beyazlar Grup uzun zamandır sektördeki önemli firmalardan birisi. Okuyucularımıza şirketinizin kurulum süreci ve faaliyetlerinden bahsedebilir misiniz?

1972 yılında aile şirketi olarak yola çıkan Beyazlar Grup, bugün inşaat, iletişim ve hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren 3 ayrı şirketi ile başarılarını sürdürmektedir. Beyazlar Grup müşterilerinin ihtiyacı doğrultusunda, farklı niteliklerde yaşam projelerini hayata geçirmektedir.1972 yılından 1986 yılına kadar çeşitli bölgelerde irili ufaklı projeler yapan 1986 yılından sonra da Florya, Yeşilyurt, Yeşilköy, Bahçelievler,Bakırköy bölgelerinde bir çok  projeye imza atan Beyazlar Grup, 2007 yılından bu zamana kadar Büyükçekmece bölgesinde 108 daire ve 10 dükkandan oluşan Günyüzü Konakları, 10 Villa 16 Dubleks daireden oluşan Beyaz Lale Vilları 40 daireden oluşan Yakamoz Evleri 50 daire ve 10 dükkandan oluşan White Corner, Beylikdüzü Bölgesinde 100 daire ve 21 dükkandan  oluşan Felicia Evleri I 42 Daire ve 6 Dükkandan oluşan White Dream 70 daire den oluşan Felicia Evleri II 37 Daire ve 3 Dükkandan oluşan White Dream II 166 Daire ve 38 Dükkandan oluşan Beyaz Evler projeleriyle sektörde önemli isimlerden biri olmaya devam etmektedir.

Beyazlar Grup olarak sloganınız ve projelerinizi ön plana çıkaran temel unsurlar nelerdir?

Bazı seçimler insanlara ömür boyu mutluluk verir Beyazlar Grup onun için

“TAM KIRK YILDIR MUTLULUĞUNUZUN GÖZLERİNİZDEN OKUNDUĞU YENİ BİR DÜNYA İNŞA EDİYORUZ” sloganıyla faaliyetlerini sürdürmektedir.

Projelerimizde zemin ve deprem yönetmeliğe uygunluk, temel sistemlerde kullanılan son teknoloji ve inşaat malzemelerinde en kaliteli ürünlerin yer alması ve koşulsuz müşteri memnuniyeti özgün mimari çözümler sunan sosyal ve aktif yaşam olanaklarına sahip çevreye ve insanlara saygılı eserler ve yarınlar için kazançlı yatırımlar yapmak bizim ayrıcalıklı farkımızdır.

İlerleyen dönemlerde planladığınız projeleriniz neler?

Büyükçekmece ve Beylikdüzü bölgesinde 3 ayrı yeni projeyi hayata geçirmeyi planlıyoruz. Bu projeler ulaşım, konum ve estetik açıdan bulundukları bölgede yapılan diğer projelerden kat kat sağlam, güzel ve insanların hayat kalitesini yükseltecek projeler olacak.

İnşaat sektörünün sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili bir analiz yapar mısınız?

            İnşaat sektöründe kamu kurum ve kuruluşlarındaki işler hızlı ilerlememekte, yerel yönetimler sürekli değişen yönetmeliklerin takibini yapamadığından teknik yönden birçok sorunla karşılaşıldığı için işler sürekli aksamaktadır.

Bence bunun için tüm bölgelerin zemin etütlerinin ve imar planlarının yeniden yapılıp yönetmeliklerin yapılan planlar doğrultusunda bir sefere mahsus olmak üzere düzenlenip uygulamaya geçilmesi gerekmektedir.

Gayrimenkul sektörünün geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz?

Gayrimenkul ve inşaat sektörü tüm sektörleri kolaylıkla etkileyen, başka sektörlere de ivme kazandıran lokomotif bir sektördür. Ülkemizde genelde bu sektörde işler iyiyse piyasalarda iyidir. Gayrimenkul sektörü durgunsa anlayın ki ülkenin genel ekonomisinde bir durgunluk vardır. Bu yüzden gayrimenkul sektörünün gelecekte daha da önemli olacağını düşünüyorum.

Kentlerde ortaya çıkan mimari yaklaşımı ve kentsel dönüşüm çalışmalarını nasıl buluyor sunuz? Son yıllardaki toplu konut yaklaşımını değerlendirebilir misiniz?

Kentsel dönüşüm çalışmaları elbette çok önemli, bozuk yapılanmanın şimdiye kadar verdiği çirkin görüntüsünü tam olarak düzeltemese de zamanla şehir daha iyi bir görüntüye kavuşacaktır. Toplu konutlar ve uydu kentleşme artık göçün durdurulamadığı bir şehir için kaçınılmazdır.

Konut alırken nelere dikkat etmeliyiz?

Öncelikle aldığınız konutun statik yapısının ve zeminin sağlamlığına, şirketin geçmişine, doğruluğuna, yaptığı işlere, güvenilirliğine ki ; sağlam yapı malzemeleri kullanıp kullanmadığı açısından bu çok önemlidir, özellikle yapının deprem yönetmeliğine uygun olup olmadığına, yangın güvenliği, Isı ve ses yalıtımına, eğer havuzu olan bir proje ise güvenlik gibi önlemleri alınmış mı bunlara dikkat edilmelidir. Satış sonrasında da müşteri memnuniyetine dikkat eden bir firmadan alınmasına özen gösterilmelidir.

Son olarak okurlarımıza iletmek istediğiniz bir mesajınız var mı?

Konut alırken güvenilir şirketlerden almalarını ve öncelikle mutlaka Beyazlar Grubun yaptığı projeleri görüp sonra karar vermelerini tavsiye ediyorum.


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 06 Mayıs 2024
İmsak 03:28
Güneş 05:08
Öğle 12:24
İkindi 16:16
Akşam 19:30
Yatsı 21:03