banner333

banner309

Ankara Giad A.Ş.’Nin 3.Olağan Genel Kurulunda Sermaye 10,5 Milyon TL'ye Çıkarıldı

Ankara’da faaliyette bulunan Gümüşhaneli İş adamları ve Girişimcilerinden oluşan ve 60 ortaklı olarak 2012 yılından itibaren faaliyette bulunan GİAD A.Ş. ‘nin 3.olağan genel kurulu ortakların yanı sıra, hemşerilerimizin geniş katılımı bir toplantısı ile yapıldı.

İş Dünyası 10.05.2015, 11:18 10.05.2015, 11:23
Ankara Giad A.Ş.’Nin  3.Olağan  Genel  Kurulunda  Sermaye  10,5 Milyon TL'ye Çıkarıldı
banner400
Büyük ölçekli yatırımlar yapmak ve hemşeri dayanışmasını artırmak maksadıyla çok ortaklı olarak ve Kuruluş sermayesi 4.000.000 TL olarak belirlenen  GİAD A.Ş.,  daha sonra sermayesini 8.000.000.TL’ye çıkarmış, son genel kurulda ise sermayenin 10.500.000 TL’ye çıkarılması ortakların kararıyla kabul edildi.
GİAD A.Ş.’nin genel kuruluna Milletvekili genel Seçimlerinde AK Partiden aday olan hemşerilerimizden Sayın Ahmet GÜNDOĞDU, Mahmut Sami MALLI ‘da iştirak etmiş ve genel kurulda yaptıkları konuşmalarla iyi dilek temennileriyle birlikte özetle;  “Gümüşhanelilerin oluşturduğu dernek ve ticari kuruşları desteklediklerini”  beyan etmişlerdir. İlimizden MHP adayı olan Mustafa CANLI ise gönderdiği telgrafla GİAD A.Ş. genel kuruluna başarılar dileyerek, seçilecek yönetim kuruluna başarılar dilemiştir.
GİAD A.Ş. Genel Kurulunda ortaklara bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Rubil GÖKDEMİR, yaptığı konuşmada, “hemşerilerimizden 121 kişi pay alma taahhüdünde bulunmasına karşın, defalarca yapılan yazılı bildirimler sonucu ancak 60 hemşerimizin verdiği sermaye payları ile  kısa bir süre içinde GİAD A.Ş. ve diğer kuruluşlarımızla birlikte önemli sayılacak yatırım projelerine imza attık ve yaklaşık 1200 konutluk arsaların iştirakçisi durumuna geldik” şeklindeki açıklamalardan sonra, faaliyet ve denetim raporları ibra edildi.
 Yeni dönemde görev alacak yönetim ve denetim kurulu üyelikleri seçiminde ise Rubil GÖKDEMİR tekrar Yönetim Kurulu Başkanlığına, Osman CANSIZ, Orhan ÜNSAL, Erdal YILMAZ, Yılmaz SAFEL, Musa Mallı ve Kadir DEMİRCİ ise yönetim kurulu üyeliklerine seçildi. Denetim Kuruluna ise İbrahim DEMİREL, Özcan VENEDİK ve Gürkan ÜÇÜNCÜ oy birliğiyle seçilmişlerdir.    
GİAD A.Ş. Genel kurulunda herkesi tebessüm ettiren bir olayda yaşandı; Milletvekili adayımız,  Mahmut Sami Mallı GİAD A.Ş. yönetime seçilen başta babası Musa Mallı olmak üzere,  seçilen diğer arkadaşlarımızı tebrik ederek başarılar dilemesi ve hemşerilerinin desteklerini beklediğini ifade etmesi sempatiyle karşılandı.
Dilek temenniler altında söz alan hemşerilerimiz, Yeni dönemde görev alan GİAD A.Ş.  yönetimine Gümüşhaneliler olarak başarı dilekleriyle birlikte yeni yatırım projelerini beklediklerini ifade ettiler.
Genel Kurulun kapanış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Rubil GÖKDEMİR; “ekip olarak heyetimize gösterilen güven ve desteğe teşekkür ederiz. İnşaallah GİAD A.Ş.’yi örnek bir yatırım ve işbirliği projelerinin adresi yapacağız. Amacımız buradan bir başarı hikayesi çıkarmaktır. Hemşerilerimiz yanımızda oldukça, bize gösterilen itimadı boşa çıkarmayacağımızı bu vesileyle tekrar ifade etmek isteriz” diyerek sözlerini tamamladı. 


Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 17 Mayıs 2024
İmsak 03:11
Güneş 04:57
Öğle 12:24
İkindi 16:18
Akşam 19:40
Yatsı 21:19