banner333

banner309

26.08.2012, 13:50

İmkansız yoktur!

           İmkansız, vazgeçmeyi alışkanlık haline getirenler içindir. İmkansız, beyinleri kirletir, kalpleri kırar ve bedenleri mahveder. İmkansız hastalıklı bir vücut yaratır; hastalıkların nedenidir ve yaraların iltihaplanmasına yol açar. İmkansız, korkakların yaşam biçimidir ve mağlupların bahanesidir. "Bu gerçekleştirilemez", "mümkün değil", "olanaksız" - tüm bunlar yaşayan ölülerin inanç sistemi, aptalların felsefesi, budalanın nağmesidir.

           İmkansız bir sahtekardır yalanların babası tarafından yaratılmıştır. Amacı mahkum etmektir. İmkansız, zekanıza yapılan bir hakarettir, bilginize tehdittir, ruhunuza gözdağıdır. İmkansız, gerçek olan, mantıklı olan ve doğru olan her şeye karşıdır. İmkansız'ı onaylayan kimseler için artık özgürlük yoktur. Güç yoktur, ışık yoktur, hayat yoktur, bağımsızlık yoktur. İmkansız aşağı doğru kıvrıla kıvrıla inen bir spiraldir - bir kez kıvrımlarına kapıldığınız anda aşağı inmeye başlarsınız ve hep devam edersiniz: aşağı, aşağı, aşağı, biraz daha aşağı...

           İmkansıza kapılanlar, eğer herhangi bir alanda mağlup oldularsa, çok yakında başka alanda da mağlup olacaklarının farkına varacaklardır, daha sonra bir başka alanda, sonra bir başkasında.

           İmkansız kısır bir döngüdür. İmkansız kaybedenin davranış biçimidir. Zaferini, yaratacağı tehlikenin bilincinde olmayan kişilerin kalbinde kazanır; asil arzuları yıkar, yüksek hedefleri vurur ve düşleri parçalar. İmkansız, karanlık bastırınca ortaya çıkan bir hırsız gibidir; cesaretinizi çalar, yiğitliğinizi alır sizden ve bir kenara geçerek alay etmeye başlar, kahkahalara boğulur siz onun yanlış yollarında sendelerken. Kısacası "İmkansız" sonunda bir işe yaramaz yaratır.

          İmkansızlık yalnız sersemlerin sözlüğünde bulunan bir kelimedir

        Zafer, ona en çok azmedenindir.

Ya ümitsizsiniz.
Ya da ümit sizsiniz.

Ya çaresizsiniz.
Ya da çare sizsiniz.

         Hepimizi heyecanlandıran ve hep devam etmemizi sağlayan elimizdeki geleceğe meydan okuma gücü olmalıdır.

İmkansız, bu dünyayı değiştirebilecek gücü içlerinde keşfetmek yerine, kendilerine sunulan dünyayı yaşamayı daha kolay bulan, küçük insanların attığı büyük bir kelimedir. İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumadır. İmkansız potansiyeldir, geçicidir. İmkansız yoktur.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 10 Mayıs 2024
İmsak 03:21
Güneş 05:04
Öğle 12:24
İkindi 16:17
Akşam 19:34
Yatsı 21:09