banner333

banner309

21.05.2019, 18:42

İl Genel Meclis Başkanı Ve Üyelerinden Demokrat Gümüşhane Gazetesine Ziyaret.

İl Genel meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu yanında üyelerden Halit Okur  ve Miktat Uçar olduğu halde gazetemiz çalışanlarını ziyaret ettiler.Ziyarette siyaset dünyasının duayeni Elbeyi Gergin de hazır bulundu.

        Ziyarette Gazetemiz Genel yönetmni Yusuf sadıkla bir süre sohbet eden Mecis heteti çalışmaları hakkında bilgi verdiler..

         Meclis organlarının teşkil edilmesinden sonra hızlı bir şekilde işe koyulduklarını ifade eden meclis Bşkanı Mehmet Emin Erdoğdu:”Yapacak işlerimizin başında hemşerilerimize verdiğimiz sözler var. Bunu asla unutmayacağız. Bu  bağlamda gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz.Uyumlu bir meclisimiz var. Şanslıyız çünkü bu yapılanma yı hizmet atağımızın  en büyük avantajı ve destekçisi olarak görüyoruz.”dedi.

         Bir soru üzerine sayın Erdoğdu: Bütçenin 2018 yılında onaylandığını   bu nedenle 2019 Yılının Planlama yılı olacağını ifade ederek, 2020 yılı itibarıyla projelerin tek tek hayata geçirileceğini  bunun içinde İl genelini kapsayan bir dizi hizmet amaçlı  ziyaretlerini gerçekleştireceklerini de sözlerine ekledi. .

          Belediye ve mücavir alanlarının dışındaki tüm yerleşim yerlerine de hizmet götürmekle mükellef olan İl Genel Meclisinin Çok önemli bir görevi üstlendiğine vurgu yapan yönetmenimiz Yusuf sadık ise,  Kalite ve kantite  yönünden teşkil edilen meclisi son derece olumlu bulduğunu  ,ziyaretlerinden dolayı da duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına  teşekkür edip  başarı dileğinde bulundu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 03:35
Güneş 05:13
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:25
Yatsı 20:57