banner333

banner309

Turgay Nas, Adaylığını Açıkladı

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesine bağlı Çambaşı köy'lü hemşehrimiz Avukat Turgay Nas Erzincan merkez Kavakyolu Beldesi Akparti Aday Adaylığını Açıkladı.

Gurbet 09.10.2013, 10:16 09.10.2013, 10:17
Turgay Nas, Adaylığını Açıkladı
banner400

Hayatı boyunca idealleri ile hareket eden, ve azmiyle bir yerlere gelen   AK Parti'den Aday Adayı olduğunu belirten Av.Turgay  Nas  AK Parti'de siyaset yaparak, Kavakyolu  Beldemize  hizmet etmek istiyorum.  İçimde hep vatandaşlarıma hizmet etmek vardı. 

 
Amacım   Kavakyolu Beldesi   en güzel şekilde hizmet etmek.  Kavakyolu  Beldesi'ne  hizmet edecek yeni bir taze kana ihtiyaç duyduğunu fark ederek  2014 yerel seçimlerde üyesi olduğum  Adalet   ve   Kalkınma Partisi,  AK  Parti 'den Kavakyolu   Belediye Başkanlığı için partimin il başkanlığına müracaat ederek aday adayı oldum.Aday olmamdaki tek hedefim Beldemizi  var olduğu konumdan alarak bambaşka bir elbise giydirerek halkımıza yakışacak bir yönetim ve yönetim anlayışıyla hizmet etmektir. Birbirimize destek olup birlik olursak daha güzel başarılar elde ederiz. Çünkü bu iş, takım işi. Bu bir hizmet yarışıdır.  Bu hizmette var olabilmek çok önemli. Ailemle, çevremle ve büyüklerimle konuştum. Kararımı verdim ve AK Parti Kavakyolu   Belediye Başkanı  aday adaylığımı  açıklıyorum. Kavakyolu Beldesine   en iyi hizmeti verebilme konusunda da kendime güveniyorum. 

Kavakyolu  Beldesini  daha  modern ve   çağdaş yaşanabilir  kent  yapmak için uğraşacağım. Adaylık   yarışında  partime ve  Kavakyolu  Beldesine  yararlı  olmaya  çalışacağım" dedi.


Av.Turgay Nas'ı  Tanıyalım. 

10.03.1979 Tarihinde Gümüşhane/Kelkit'te doğdum; İlköğrenimini Erzincan Kavakyolu İlköğretim okulun'da Orta ve lise öğrenimimi ise Erzincan İmam Hatip Lisesin'de tamamladım. Akabinde İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanarak yüksek öğrenimini burada tamamladım, 2003-2004 yıllarında Hukuk  Fakültesinden.  mezun. oldum;aynı yıl avukatlık stajını Erzincan Barosunda yaparak 2005 yılında stajımı tamamladım ve 2005 yılında avukatlık mesleğine başladım.

Askerlik hizmetimi  İzmir İli Ege Komutanlığı Bergama Alay Komutanlığında  2006 yılında tamamladım.2005 yılından bu yana Erzincan Barosuna kayıtlı olarak serbest avukatlık  mesleğini icra etmekteyim. 2009-2010  Yıllarında Erzincan Barosu yönetim Kurulu üyeliği yaptım.2008-2012 Yılları arasında Erzincan Akparti Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeliği ve Dış ilişkilerden sorumlu Başkan yardımcılığı görevinde bulundum.Aynı zaman diliminde müşahit eğitimcisi ve il seçim kurulu üyeliği görevlerini ifa ettim.Hukuk Fakültesinden sonra 2.Üniversite  olarak Erzincan Üniversitesi İlahiyat Fakültesine devam etmekteyim.Halen Erzincan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Kamu Hukuku Ana bilim Dalında Yüksek Lisans yapmaktayım,

1985 Yılından beri Kavakyolu Beldesinde ikamet etmekteyim. Çocukluğumun   geçtiği ve sosyal bağlantılarımın güçlü olduğu,belde de yaşayan halkımızın yoğun teveccühü ve talebi doğrultusunda Kavakyolu Beldesinden Adalet ve Kalkınma Partimiz'den  aday adayı olmaya karar verdim.Evli ve 1 çocuk babasıyım. dedi.


Mesleki Faaliyetleri:

1-2005 Yılından beri Erzincan Barosuna kayıtlı olarak serbest avukatlık  mesleki faaliyetini sürdürmekteyim.

2-2009-2010 Yıllarında  Erzincan Barosu Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulundum.

 

Okuduğu Okullar :

1-Kavakyolu İlköğretim Okulu

2-Erzincan İmam Hatip Lisesi  (Ortaokul kısmı)

3-Erzincan İmam Hatip Lisesi

4-İstanbul   Üniversitesi Hukuk Fakültesi

5-Erzincan  Üniversitesi İlahiyat Fakültesi

6-Erzincan  Üniversitesi  Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Hukuku Yüksek Lisans Programı  


Siyasi Faaliyetlerim:

1-2008-2012 Yılları arasında Ak Parti Erzincan Merkez ilçe Yönetim Kurulu üyeliği ve Dış ilişkilerden sorumlu merkez ilçe başkan yardımcılığı ve Merkez İlçe Seçim Kurulu üyeliği görevlerinde bulundum.


2-Ak Parti Erzincan İl Teşkilatında müşahit eğitimcisi olarak seçimlerde görev aldım ve müşahit eğitimcisi olarak seminerler verdim


3-Ak Parti Erzincan İl Seçim Kurulu üyeliği görevinde bulundum.

 

Sosyal ve Kültürel Faaliyetlerim:

1-İdeal Hukuk Dergisi ve Anadolu Gençlik Dergisinde, yazı ve makalelerim yer almış yine

Üniversite yıllarında Duruş isimli dergiyi çıkardım.Yine  İstanbul Büyükşehir Belediyesi Üniversiteli  Gençlik Meclisinde Üniversite ve fakülte temsilcisi olarak bulundum.Lise yıllarında Yeni Dünya Dergisinin Erzincan il temsilciliğini yaptım.Çeşitli dergi ve gazetelerde makalelerim ve röportajlarım yayımlanmıştır.


2-İstanbul'da bulunan HUDER (Hukukçular Derneği) ve MAZLUMDER'in çalışma vefaliyetlerine katıldım.


3-Üniversite yıllarında o tarihte Beykent Üniversitesinde Öğretim üyesi olan                              Pr.Dr.Ahmet Davutoğlu'nun (Dış işleri bakanı) İstanbul Bilim Sanat Vakfında vermiş olduğu Uluslararası  ilişkiler-Siyaset Bilimi ve Medeniyetler, Mustafa ÖZEL'in ekonomi derslerini 2 yıl süre ile aldım.


4-Erzincan İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunmaktayım.


5-2009-2010-2011 yıllarında Almanya ,Fransa, Hollanda, Belçika, Azerbaycan olmak üzere yurtdışı seyahatlerinde bulundum.

 

HABER MESUT ÖZBEK 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (1)
Bekir celik 10 yıl önce
Şimdiden tebrikler Allahyolunu açık etsin selamlar
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11