banner333

banner309

PENTUZGÜMDER’de Sinan Terzi Güven Tazeledi

İstanbul Pendik Tuzla Gümüşhaneliler Derneği (PENTUZGÜMDER) olağan kongresini gerçekleştirdi. Tek listeli kongrede mevcut başkanı Sinan Terzi yeniden seçilerek güven tazeledi.

Gurbet 14.11.2023, 23:43
PENTUZGÜMDER’de Sinan Terzi Güven Tazeledi
banner400

Dernek merkezinde gerçekleştirilen kongreye güçlü ve tüm ili kapsayıcı yönetimi ile tek aday olarak giren Sinan Terzi, katılımcıların tamamının oyunu alarak güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi.

Yönetim kadrosunu Gümüşhane merkez olmak üzere Torul, Kürtün, Şiran, Kelkit ve Köse ilçelerini kapsayacak şekilde tercih eden Terzi, alışılmışın dışında bir önceki dönemde yaptığı faaliyetlerde öğrencilerden kadınlara, ihtiyaç sahiplerinden depremzedelere, kamu kuruluşlarından üyelere, bölgenin insanından diğer ihtiyaç sahiplerine kadar birçok alanda faaliyetlerine yer verdiği için üyelerin ve takipçilerinin teveccüh ve takdirini topladı.

Kongreye derneğin kadın üyeleri de katılarak oy kullanırken burada yaptığı konuşmaya 1999 yılında kurulan derneğin kurucu başkanı merhum Niyazi Baş’a dua ederek başlayan PENTUZGÜMDER Başkanı Sinan Terzi, kendilerinden önce hizmet eden dernek yönetimlerine ve kendisi dönemindeki yönetimlerine teşekkür etti

Konuşmasında dernekçiliğin 3 sac ayağı olduğunu hatırlatan Terzi, “Bunlardan birincisi başta başkan ve yönetimin vizyonu, ikincisi derneğin ekonomik gücü, üçüncüsü ise siz değerli üyelerin yanımızda olmanız ve varlığınızı hissettirmenizdir. Bunlardan birisi eksik olunca, sizler olmayınca biz hep bir eksik kalırız. Bu hizmetler sizlerle oluyor ve anlam buluyor. Biz olacağız ve sizlerle olacağız. Bunu bekliyoruz sizden. Her zaman ve her yerde olduğu gibi biz olur isek, bir olur isek, el ele verir isek bu işi başarırız. Bu dernek çatısı altında birlikteliği, kardeşlik ve dostluğu tesis etmek birinci önceliğimiz ve hedeflerimiz arasındadır. Ancak bunu yaparken tüm taraflar aynı gayret ve özveriyi göstermelidir. Tek taraflı ne aşk, ne sevgi, nede kavga olur. Onun içindir ki; birçok şey yönetimden beklenir lakin yönetiminde üyelerden beklentileri vardır. Herkes üzerine düşeni layıkıyla yapmaya çalışır ise bu dernek layık olduğu değeri görecektir” dedi.

Derneğin tüm borçlarının ödendiğini, çok sayıda program ve yardım ödemesine rağmen dernekte ilk defa bir önceki dönemden fazla bütçe verildiğinin altını çizen Terzi, “Her kongrede bir önceki dönemden dernek borç ile devrediliyordu. Şimdi bizim dönemimizde bu tarih oldu. Ayrıca kadınlarımız bu dönemde çok faal çalıştı ve kongrede oylarını kullandılar. Bundan sonra daha da faal olacağız inşallah. Yönetimimizle, kadınlarımıza, genele ve üniversiteli gençlere ayrıca tüm öğrencilerimize yönelik ayrıca işe ihtiyacı olandan yardıma ihtiyacı olana kadar her alanda dolu dolu hizmetler yapmaya gayret ettik. Geçmişe takılmadan önümüze bakalım. Bugüne kadar birçok hizmetler sağlandı. Bundan sonra daha iyisini yapmak için yönetim ve üyelerin elbirliğine ihtiyaç vardır. Lütfen ötekileştirmeden ve il derneği statüsü ile tüm gayret ve hedeflerimizi belirleyelim. Burası hepimizin” diye konuştu.

Başkan Terzi kongreye katılan başta divan kurulu olmak üzere Gümüşhane Dernekler Federasyonu Başkanı (GÜDEF) Bayram Demir ile yönetimine ve Pendik Dernekler Federasyon başkanı Murat Çevik ile yönetimine, bu derneğin üyesi ve AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Üniversiteler Birimi 1.Bölge Başkanı Cengizhan Yılmaz’a, diğer STK başkanları ve yönetimine, dernek üyelerine ve kadınlara teşekkür etti.

Geçmişten daha başarılı hizmetler yapmak için gayret edeceğini ve daha iyi projelere imza atacağını ifade ederek tüm üye ve takipçilerinden yönetimine ve şahsına güvenmelerini, maddi ve manevi destekleri ile arkalarında durmalarını isteyen Terzi’nin konuşmasının ardından faaliyet raporu, bütçeler görüşülerek kongre tamamlandı.

Terzi’nin yönetiminde Yavuz Selim Küçük, Aytaç Odabaş, Hasan Özsoy, Temel Olgun, Temel Küçük, Fatih Öztürk Aydın, Emre Üçüncü, Tuncay Öztürk, Nazim Baş, Murat Baş, Cengizhan Yılmaz, Aşkın Öztürk, Gürbüz Parıltan, İbrahim Yılmaz, Kazım Baş, Celal Yılmaz, Erol Tural, Emre Baş, Ercan Baş, Şaban Yılmaz, Şaban Küçük, Burak Baş, Ayhan Yaprak, Burhani Soydaş, Adem Bayraktar, Hüseyin Baş, Erol Tural, Hasan Yılmaz, Kemal Güner, Mehmet Karahan, Ahmet Cebeci, Necati Bilgin, Ömer Tekin, Turan Baş, Berrin Küçük, Fatma Aydın, Özge Öztürk ve Kübra Olgun yer aldı.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 07 Mayıs 2024
İmsak 03:26
Güneş 05:07
Öğle 12:24
İkindi 16:16
Akşam 19:31
Yatsı 21:04