banner333

banner309

Kamil Okyay Sındır, İzmir Gümüşhane Dayanışma ve Kültür Derneği'ni Ziyaret Etti.

Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, İzmir Gümüşhane Dayanışma ve Kültür Derneği'nin düzenlediği kahvaltıda vatandaşlarla bir araya geldi.

Gurbet 24.02.2014, 18:35 25.02.2014, 09:38
Kamil Okyay Sındır, İzmir Gümüşhane Dayanışma ve Kültür Derneği'ni Ziyaret Etti.
banner400
 Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, İzmir Gümüşhane Dayanışma ve Kültür Derneği'nin düzenlediği kahvaltıda vatandaşlarla bir araya geldi. 

Yöre derneklerinin önemine değinen Başkan Sındır, "Çalışmalarımızı dernek ve sivil toplum kuruluşlarımızın önerileriyle sürdürmeye devam edeceğiz" dedi. Dernek Başkanı Cevdet Uçan, Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır'ın her zaman yanlarında olduğunu söyleyerek, "Belediyemizin desteğiyle çalışmalarımızı sürdürmek bize güç veriyor" diye konuştu

gumushane1

Sivil toplum kuruluşları ve yöre derneklerinin talep ve önerilerini dikkate alarak projeler üreten Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır 'ortak akıl' ilkesinden taviz vermiyor. Vatandaşlarla sürekli temas halinde olan Sındır, İzmir Gümüşhane Dayanışma ve Kültür Derneği üyeleriyle de bir araya geldi. Dernek Başkanı Cevdet Uçan ve yönetim kurulunun düzenlediği toplantıda vatandaşlar belediye hizmetleri ile ilgili doğrudan başkandan bilgi alıp, önerilerini iletti.

Dernek çatısı altında biraraya gelen Gümüşhanelilerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, "Yöre derneklerinin amacı sadece o yöre insanlarını bir araya getirmek değil aynı zamanda insanların kültürünü yaşamak, yaşatmak ve İzmir'in geçmişiyle, kültürüyle bağ kurulmasını sağlamaktır. Gümüşhaneliler Derneği'nin bu doğrultudaki çabalarını yürekten kutluyorum. Çalışmalarımızı dernek ve sivil toplum kuruluşlarımızın önerileriyle sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

gumushane2

Yöre derneklerinin yerel yönetimlerin çalışmalarında çok önemli bir konumu olduğunu belirten Başkan Sındır, "Bornova'da gerek kadınlarımıza gerek engelli vatandaşlara pozitif ayrımcılık yaparak, çağdaş yaşam şartlarını, sosyal yaşam koşullarını sağlamaya çalışıyoruz. Bunu yapabilmemizin de en temel nedenlerinden bir tanesi yöre dernekleridir. Katkı ve destekleri için çok teşekkür ederim" diye konuştu.

İzmir Gümüşhane Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Cevdet Uçan, Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır'ın her zaman yanlarında olduğunu söyleyerek, "Belediyemizin desteğiyle çalışmalarımızı sürdürmek bize güç veriyor. Başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45