banner333

banner309

İstanbul'a Kuran Kursu Cami Külliye İnşaatı İçin Destek Ziyareti

Gümüşhane Diyanet Vakfı Kuran Kursu Cami İnşaatı sorumlusu Mürsel Gergin ve   heyet Gümüşhane İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı olarak yaptırılan Kuran Kursu Cami Külliye inşaatına destek ve yardım almak üzere İstanbul’da   bir dizi ziyaretlerde bulundular.

Gurbet 04.02.2020, 08:55
İstanbul'a Kuran Kursu Cami Külliye İnşaatı İçin Destek Ziyareti
banner400

Kuran kursu cami inşaatlarına destek yardım istediler. İstanbul il Müftülüğünü, esnaf ve iş adamlarını bazı belediyeleri ziyaret  ettiler. Son olarak da  Gümüşhaneli olup İstanbul’da görev yapan  Din Görevlileriyle kahvaltı bir araya gelerek  Kuran Kursu Cami Külliye İnşaatının son durumunu  kuran kursu inşaat sorumlusu Mürsel Gergin bir sunum yaparak anlattı. Broşür dağıtarak  bilgi verdi. Gümüşhane için 100 yıllık bir proje dedi ve içerisinde Yatılı Kız Kuran Kursu,  Kız Yurdu, Cami, Erkek Hafızlık Orta Okul Proje Yatılı Kuran Kursu, Kütüphane, Konferans Salonu  olan külliyede  geleceğimizin umudu çocuklarımızın faydalanması için  çok güzel bir eser olacak inşallah, dedi.  İstanbul’da görev yapan Gümüşhaneli Din Görevlileri’nden İstanbul Gümüşhane hemşeri derneklerinden yardım ve destek olmalarını istedi.

Din görevlileri ve dernek sözcüleri  çok güzel bir eser olmuş. Gümüşhane ilinin manevi kalkınmasına ve çocukların iyi yetişmelerine ,Allah kelamı Kuran-ı Kerimi öğrenmeleri için çok önemli bir eser olacaktır ,dediler. Yardım ve destek sözü verdiler. Şu ana kadar yardım eden, destek olan herkese  teşekkür ettiler ve dua ettiler. Allah onlardan razı olsun, dediler. Mürsel Gergin’de  kahvaltı programını organize eden İstanbul Diyanet-sen  Başkanı Polat Şener hocaya, kahvaltıyı  ikram eden derneğini bize açan Gümüşhaneliler Üsküdar Dernek Başkanı Ünal Pezük Başkana, davete katılan  Sultanbeyli Gümüşhaneliler Dernek Başkanı  Abdul Kerim Yıldız başkana ve tüm katılan  İstanbul’da görev yapan din görevlilerine katılımlarından ve  desteklerinden dolayı  ayrı ayrı  teşekkür etti. Yardım ve desteklerinin devamını diledi. Allah  sizden  şu ana kadar  destek olan yardım eden herkesten razı olsun dedi.

Kuran kursunun şuan devam eden  ince isçiliğinde  lazım olan malzeme listesi
1.Elektirik kablo malzemesi
2. Kalebodur
3. Laminat parke
4. Pis su ve su tesisatı malzemesi  
5 .Doğalgaz malzemesi 6.Kalorifer petek malzemesi
7. Alcı
8. Boya  
9 . 4 Adet Asansörler  
10. Kombiler
11.Çelik kapılar  
12.Merdiven korkulukları  
13. Camii çinisi

olduğunu söyleyerek  tüm hayır severlerin hemşerilerimizin ve bağış yapmak isteyen kişilerin bu kalemlerin herhangi birini bağışlayabileceğini belirterek  bağış yapan tüm hayır severlerden Allah Razı olsun dedi.

Ziyaretlerimize bundan sonrada yine devam edeceğini sözlerine ekledi. Gümüşhane diyanet  vakfı şubesi TR 920001500158007290332531  Vakıfbank Gümüşhane şubesi  İrtibat : Gümüşhane İl Müftülüğü Telefon:0456 213 4549 Cep:05322476310

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45