banner333

banner309

Ergin Çubukçu Bölge Müdürü oldu

Tarım Kredi Kooperatifleri Trabzon Bölge Birliği Müdürlüğü’ne Gümüşhaneli hemşehrimiz Ergin Çubukcu atandı.

Gurbet 09.01.2015, 08:16 09.01.2015, 08:18
Ergin Çubukçu Bölge Müdürü oldu
banner400

Bölge Müdürü Çubukçu atamanın ardından şu açıklamayı yaptı;

Merkez Birliği Yönetim Kurulumuzca 02.01.2015 tarihinde Tarım Kredi Kooperatifleri Trabzon Bölge Müdürü olarak atanmış bulunmaktayım. Öncelikle böylesine önemli göreve beni layık gördükleri için Yönetim Kurulumuza ve Genel Müdürümüze teşekkür ediyorum.

Kıymetli ortaklarımız,

Kooperatifçiliğin temelinin atıldığı ve ilk kooperatiflerin kurulduğu Trabzon, Giresun, Artvin, Rize, Gümüşhane ve Bayburt illerinde faaliyet gösteren Tarım Kredi Kooperatifleri Trabzon Bölge Müdürü olmanın onurunu yaşamaktayım. Her zaman sorumluluklarımızın bilinciyle hareket edeceğiz. Sizlerin ve ailenizin geçimini sağladığınız tarım sektöründe girdi ihtiyaçlarınızı uygun fiyattan, zamanında ve yerinde tedarik ederek ekonomik gelir seviyenizi yükseltmeye gayret edeceğiz. Tarım ve hayvancılığın doğru ve bilinçli yapılması için mesai arkadaşlarımla birlikte sürekli yanınızda ve sahada olacağız. Sizleri sübvansiyonlu kredi imkanlarından faydalandırarak aracı ve tefecilere mahkum bırakmayacağız. Sadece üretirken değil, pazarlarken de yanınızda olmaya devam edeceğiz.

Değerli mesai arkadaşlarım,

Amacımız; ortaklarımıza ve tüm çiftçilerimize en iyi hizmeti sunmaktır. Sunduğumuz hizmetin kalitesi doğrultusunda, ortaklarımızın refah ve mutluluğu bizlere de yansıyacaktır. Güçlü çiftçi, güçlü ortak, güçlü kooperatif demektir. Bu anlayışla, faaliyetlerimizi devam ettirdiğimizde, çiftçimiz, kurumumuz ve ülkemizle birlikte hepimiz kazanırız.

Çalışan ve işini yapan tüm arkadaşlarımız bizim için değerlidir. Geleceği planlayan, fayda-maliyet esaslarına göre çalışan bir sistem oluşturarak, her zaman çiftçilerimizin yanında olacağız. Diğer paydaş kuruluşlarla birlikte hareket edip, ortak projeler üreteceğiz.

Kıymetli çiftçilerimiz ve mesai arkadaşlarım,

Tarımın güvencesi “Tarım Sigortasıdır”. 2014 yılında yaşanan don hasarından çiftçilerimiz büyük oranda etkilenmiştir. Yeniden oluşabilecek risklere karşı mutlaka “Tarım Sigortası” yaptıralım. Kooperatiflerimizden kredi kullanan ortaklarımızın sigorta tutarları sübvansiyonlu kredi kullanıldığından bedavaya gelmektedir. Bu konuda Kooperatiflerimizden detaylı bilgi alabilirsiniz. Çiftçilerimize, ortaklarımıza, mesai arkadaşlarımıza ve tüm vatandaşlarımıza kapımız her zaman açık olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle 2015 yılının bereketli ve kazançlı bir yıl olmasını diliyorum.”

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11