banner333

banner309

Bakan Işık Gümüşhaneliler'i yalnız bırakmadı

Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Kurban Bayramlaşmasını yeni vakıf merkezinde çoşku ve birliktelikle kutladı.

Gurbet 07.10.2014, 15:20 07.10.2014, 15:24
Bakan Işık Gümüşhaneliler'i yalnız bırakmadı
banner400
Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı’nın bayramlaşması yeni vakıf merkezinde yapıldı. Bayramlaşmaya Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Fikri Işık, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek ve İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, iş adamı Sami Pekdemir, iş adamı Recep Öztürk ve çok sayıda Gümüşhaneli katıldı.

Yoğun katılımın olduğu bayramlaşma programında misafirlere tatlı ve çay ikramı yapıldı. Vakıf yönetiminin ev sahipliğini yaptığı bayramlaşmada Gümüşhaneliler farklı konular üzerinde düşüncelerini paylaştı. Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Hamit Örgüç yaptığı konuşmada, Kocaeli’de yaşayan tüm hemşerilerinin Kurban Bayramı’nı tebrik ederek, birlik ve dayanışma adına yapılan bu tür etkinliklerde kaynaşmanın en güzel örneklerini sundukları için tüm katılımcılara teşekkür etti.
Bakan Fikri Işık yaptığı konuşmada, hemşerileri ile bir arada bulunmaktan onur duyduğunu belirterek elinden geldiğince bu tür programlara katılmaya özen gösterdiğini söyledi. Işık tüm Gümüşhanelilerin bayramını tebrik etti. Mahmut Civelek ise bende Gümüşhane’nin Akçaabat ilçesindenim, tüm Gümüşhanelilerin bayramını kutlarım dedi, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Gümüşhaneli hemşerilerimin ve Kocaelilerin bayramını kutluyor, yeni vakıf binamızda daha büyük katılımlarla bayramlaşmayı temenni ediyorum” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09