banner333

banner309

Yavuz Demir'den Kral Pestil Köme'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Geçtiğimiz haftalarda İstanbul'un Şişli ilçesinde açılan Kral Pestil Köme'ye hemşeri ziyaretleri devam ediyor.

Gurbet 01.01.2013, 15:35
Yavuz Demir'den Kral Pestil Köme'ye Hayırlı Olsun Ziyareti
banner400
 Geçtiğimiz haftalarda İstanbul'un Şişli ilçesinde Akağalar Caddesi Eskişehir Mahallesi No:42/A adresinde Kurtuluş Necati Tarhan ve Halit Çakır tarafından açılan Kral Pestil Köme Bayisi hemşerilerimizin yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor.

Metroport AVM Bursa Kebap ortaklarında Kelkitli hemşerimiz Yavuz Demir ve Hüseyin Demir Kral Pestil'i ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Memleketimizin yöresel tadını İstanbul'a taşıyan hemşerilerimize teşekkürlerini ifade eden Yavuz Demir; Bu işi sadece ticari olarak değil Gümüşhanenin tanıtımına da önemli katkı sağlayarak faaliyete geçiren hemşerilerimizi tebrik ederim. Bizde Bursa Kebap olarak hemşerilerimizin tanıtımına elimizden geldikçe destek vermeye çalışacağız. Hayırlı uğurlu olsun, dedi.

Kral Pestil Köme adına Necati Tarhan ve Halit Çakır'da; Memleketimizin tadını İstanbul'a taşımak bizi çok mutlu etti. Sadece Gümüşhaneli değil İstanbul'lu hemşerilerimizinde talepleri bizi memnun ediyor. Gün geçtikçe müşteri ve ziyaretçi sayımız artıyor. Ayrıca Kral Pestil markası artık büyük şehirlerde de bilinen bir marka haline geliyor. Tüm hemşerilerimizi pestil köme alsın almasın işyerimize bekliyoruz, dedi.




Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09