banner333

banner309

Üstün,TAKADER' in açılışında Hemşerilerini Yalnız Bırakmadı.

Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün Mersin Tarsus Karadenizliler Dernek Binasının açılışına katılarak gurbetteki hemşerilerini yalnız bırakmadı.

Gurbet 17.06.2013, 09:43
Üstün,TAKADER' in açılışında Hemşerilerini Yalnız Bırakmadı.
banner400

Üstün Dernek Binasının açılışında yapmış olduğu konuşmasında “ Biz Karadenizliler gittiğimiz her yerde kardeşlik duygusu içerisinde yaşamayı beceren insanlarız. Karadenizli insanı üretken zekası ile her zaman gittiği toplumlarda kendine  yer bulmuştur. Çalışkanlığı kadar vatana bağlılıklarında takdir edilen Karadenizli insanı Tarsus’un sıcak kanlı insanlarıyla birlik beraberlik içerisinde vatanına milletine hizmet etmeye devam edecektir. dedi
Üstün Konuşmasının devamında, Ülkemizin Kuzey doğusundan Kuzey Batısına kadar bütün illerimizden hemşerilerimizin birlik beraberlik içerisinde Güzel bir çatı altında bir arada olmaları, gelenek ve göreneklerini hem yaşamaları hemde tanıtmaları yaşamın en önemli insani değerlerini oluşturmaktadır. Değerli hemşerilerimizi yıl içerisinde mümkün olduğu dönemlerde sılayı rahime davet ediyorum,Gümüşhane Milletvekili olarak özellikle Gümüşhaneli hemşerilerimi yaz aylarında memlekete bekliyorum.bu duygu ve düşüncelerle derneğimizin yeni hizmet binasının hayırlara vesile olmasını diliyor saygılarımı sunuyorum, ifadelerini kullandı.
Açılışa Ak Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun ve Tarsus Kaymakamı da katıldılar 
AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun ise konuşmasında, Tarsus’ta uzun yıllardan beri önemli sayıda Karadenizli bulunduğunu belirterek, “Türkiye’de yaşayanlar hangi şehirde yaşarsa yaşasınlar etle tırnak gibidirler. Kendi kentlerinden göçle gelenler, geldikleri kentin ekonomisine de önemli bir katkı ve zenginlik sağlıyorlar” dedi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 03 Mayıs 2024
İmsak 03:33
Güneş 05:12
Öğle 12:24
İkindi 16:15
Akşam 19:26
Yatsı 20:58