banner333

banner309

Ak Parti Torul Gençlik ve Kadın Kolları Trabzon Gezisi !

AK Parti Torul Gençlik ve Kadın Kolları'nın düzenlediği organizasyon ile Trabzon'un önemli turim mekanı olan Uzungöl'e gezi düzenledi.

Torul 17.06.2013, 09:47
Ak Parti Torul Gençlik ve Kadın Kolları  Trabzon Gezisi !
banner400

Birgün boyunca süren etkinlikte teşkilat üyeleri oldukça güzel ve başarılı bir organizasyona imza attılar. Etkinliğe katılan; AK Parti Torul  İlçe Başkanı Halil İbrahim Yavuz, İl Genel Meclisi Üyelerinden Hüseyin Bedir ve Osman Karabulut, Kadın Kolları Başkanı Tuğba Çubukçu, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Ayhan, kafile sorumlusu Gökmen Burak Giresunlu'ya ve geziye katılan tüm teşkilat üyelerine teşekkür edildi.


Gezi sonrası açıklamalar da bulunan Kadın Kolları Başkanı Tuğba Çubukçu, güzel bir organizasyona daha imza atan kadın kollarına, teşkilatta ki üyelere ve geziye katılan üniversite öğrencilerine teşekkür etti.


Gençlik Kolları Başkanı Fatih Ayhan ise, ilçe teşkilatı adına güzel ve başarılı bir organizasyon olduğunu, bu türlü etkinliklerin tekrarlanacağını dile getirdi.


Kafile sorumlusu Gökmen Burak Giresunlu ise şu açıklamalar da bulundu: "Ak Gençliğin ve AK kadroların her zaman gönül bağı ve dostlukla her kesime ulaşacak ve bu istikamette ilçe de çalışmalar devam edecek" dedi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (1)
ihsan yiğit 11 yıl önce
Ne yaptınız da geziyorsunuz. Bana bir basarı gösterin.Başarısızlıklarınızı gezilerle örtmeye çaılışın.Başarılarla gündeme gelemiyorsunuz tabi.Önce Torulda varlığınızı ıspatlayın sonra gezin.Tozun.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38