banner333

banner309

Gümüşhaneliler, Aziz Alemdar'ı Ziyaret Etti

Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Hamit Örgüç ve Yönetimi, Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’ı makamında ziyaret etti.

Gurbet 15.06.2013, 14:57
Gümüşhaneliler, Aziz Alemdar'ı Ziyaret Etti
banner400

Yeniden, Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı(KGV) Başkanlığı’na seçilen Örgüç ile yönetim kurulu üyeleri, protokol ziyaretlerine devam ediyor. Hamit Örgüç ve Yönetimi, yeni dönem çalışmaları hakkında bilgi vermek için Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’ı makamında ziyaret etti. Vakıf Başkanı Örgüç, Başkan Alemdar’a ziyarette Gümüşhane’nin yöresel tadı Köme ve Pestil hediye etti.

Başkan Aziz Alemdar, göreve yeniden seçilen Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkan ve Yönetimini tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Örgüç, vakıf çalışmalarıhakkında Başkan Alemdar’a bilgi verdi. Hamit Örgüç, her yıl olduğu gibi Bu yıl da Derince Gösteri Merkezinde yapmayı planladıkları “17. Hoşgörü ve Kardeşlik”gecesi hakkında yapılan çalışmaları aktardı. Vakıf inşaatı hakkında da bilgi veren Örgüç, “Vakıf Hizmet binamız taahhüt ettiğimiz tarihte bitecektir ve tüm hemşehrilerimize hizmet verecektir.” Dedi. Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı BaşkanıHamit Örgüç, Başkan Dr. Aziz Alemdar’a çalışmalarında başarılar diledi

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38