banner333

banner309

Genç Mühendis Adayımız Efekan Türkyılmaz'ı Kaybettik!

Genç mühendis adayı Efekan Türkyılmaz halı sahada oyun oynarken hayatını kaybetti.

Gurbet 04.06.2013, 23:59
Genç Mühendis Adayımız Efekan Türkyılmaz'ı Kaybettik!
banner400
Gümüşhane Merkez Kabaköy'den değerli büyüğümüz merhum Murat Yurt'un torunu, Şiran Dumanoluk Köyünden Adnan Türkyılmaz'ın oğlu Efekan Türkyılmaz hayatını kaybetti.

Kayseri’de halı sahada fenalaşan 23 yaşındaki Efekan Türkyılmaz, hastaneye kaldırılmak istenirken yolda yaşamını yitirdi. Efekan’ın ani ölümü amatör spor camiasını yasa boğdu.


Erciyes Üniversitesi İnşaat Mühendisliği son sınıf öğrencisi olan 4 yıldır Süper Amatör Küme takımlarından Erkiletspor’da forma giyen Efekan Türkyılmaz, dün saat 22.30’da halı sahada arkadaşlarıyla futbol oynarken fenalaştı. Bir anda yere yığılan ve kalp masajı yapılan Efekan Türkyılmaz, çağrılan ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi’ne kaldırılırken yolda öldü. 9 numaralı formayla forvet oynayan Efekan Türkyılmaz’ın, daha önce de amatör maçta bayıldığı, doktordan ‘oynayabilir’ raporu aldığı iddia edildi. Kalp krizinden öldüğü tahmin edilen  Efekan Türkyılmaz’ın cenazesi, Ankara Karşıyaka mezarlığında ailesi okul arkadaşları sevenleri ve çok büyük bir kalabalıkla hemşerileri toprağa verdi.

Kardeşimize ALLAH,dan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (1)
Nazire Nalçacı 11 yıl önce
Allah rahmet etsin. Ailesi ve sevenlerine sabırlar dilerim.
Çook genç çook
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38