banner333

banner309

Avni Demir'den Teşekkür Yemeği!

Eyüp Akşemsettin Mahallesinin 20 yıllık Muhtarı hemşerimiz Avni Demir 2012 yılında mahallede yaptığı aktivitelere destek verenlere teşekkür yemeği verdi.

Gurbet 06.01.2013, 23:46
Avni Demir'den Teşekkür Yemeği!
banner400

Eyüp ilçesi Akşemşettin mahalle muhtarı Avni Demir 2012 yılı içersinde mahallede yaptığı sosyal etkinliklerde her türlü maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen başta Eyüp kaymakamı Osman Kaymak olmak üzere mahallede bulunan iş adamlarına Yeşilpınar da buluna bir alışveriş merkezindeki çapan et lokantasında bir teşekkür yemeği verdi. Her türlü sosyal aktivite ve faaliyetlerde kendilerine desteklerini esirgemeyen hayır sever iş adamlarını ayrına birer plaket ile onurlandırdı. Akşemsettin mahalle muhtarı Avni Demir yaptığı kısa konuşmada şunları söyledi. Mahallede yaptığımız her türlü yardım ve sosyal faaliyetlerde bizlerden desteklerini esirgemeyen değerli iş adamlarımıza çok teşekkür ederim. Allah onlardan razı olsun dedi. Kaymakam Osman Kaymak ise bu tür faaliyetler her zaman birlik ve beraberliğimizi pekiştirmektedir. Burada olduğu gibi bu tür faaliyetler her zaman her yerde olmalıdır. sosyal faaliyetlerde ve yardımlarda bulunan her kese teşekkür ederim. Bundan sonrada bu tür yardımlarınız mümkün olduğu kadar ile esirgemeyiniz. Mahalle muhtarı Avni Demir’e verdiğiniz destekten dolayı sizleri kutluyorum. Yemeğe katılanlar arasında Eyüp sultan Bayburtlular dernek başkanı Ercan Tayfur, İstanbul Gümüşhaneliler dernek başkanı Habip Aslan, Gümüşhane Yaylım köyü dernek başkanı Yüksel Demir, Veysel Karani camii imamı Sezai Kaynar, iş adamları, Necip Tilaver, Şerafettin Demir, Nusret Doğangün, Fesih Taş, Cengiz Yılmazlı, Adem Hava ve iş adamları katılanlar arasındaydı. Bu tür birlik ve beraberlik her zaman bizleri daha da güçlü bir şekilde ayakta tutar. Bu tür sosyal faaliyetlerine burada olduğu gibi imkanı olan hayır sever iş adamlarımızın her türlü desteği sağlamalıdır. Mahalle muhtarı Avni demir bir ilki başlatmış olup diğer mahalle muhtarlarına ve iş adamlarımıza örnek olacağını ümit ederiz. Bizler demokrasinin sesi gazetesi olarak desteklerini esirgemeyen hayır sever iş adamlarına teşekkür ederiz.

Foto-haber. Ahmet GÜNEY

 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (1)
HAKAN DEMİR 11 yıl önce
Bu tür sosyal etkinliklerde fiziki bulunup takipçisi olan Gümüşhane il dernek başkanı Sn.Habip ASLAN beye teşekkür ederiz.başarılarının devamını dileriz
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09