banner333

banner309

Gümüşhane'ye Duygusal Mektup: Bedri Ağaç'tan Samimi Sesleniş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Bedri Ağaç, Gümüşhanelilere duygusal bir mektup kaleme aldı. Adaylık sürecince sosyal medya platformlarında çektiği videolarla adından sıkça söz ettiren Ağaç, mektubunda Gümüşhane'nin sorunlarını ve çözümlerini samimi bir dille paylaştı.

Gündem 20.03.2024, 15:52
Gümüşhane'ye Duygusal Mektup: Bedri Ağaç'tan Samimi Sesleniş
banner400

Hemşerilerine Seslendi

Mektubuna "Gümüşhaneli hemşerilerim, bu mektubu size bir belediye başkanı adayından öte; bir evladınız, bir kardeşiniz, bir dostunuz, bir arkadaşınız olarak yazıyorum" ifadeleri ile başlayan Ağaç, şunları kaydetti:

"Bu mektubu; Eli öpülesi annelerim, ömrünün ikinci baharını yaşayan emekli büyüklerim, kız kardeşlerim, bacılarım ve sevgili gençlerim için kaleme alıyorum. Bugün sizlere, yürekten gelen bir mektupla seslenmek istedim. Gümüşhane'nin sorunlarını ve çözümlerini, gençlerimizin ve emeklilerimizin sıkıntılarını paylaşmak, umutlarımızı ve hayallerimizi birlikte konuşmak istedim."

Herkese Kucak Açacağım

Ağaç, mektubunda Gümüşhane'de anne, çocuk, genç, yaşlı demeden herkese kucak açacağını vurguladı. "Ben sessiz çoğunluğun sesiyim. Kimsesizlerin kimsesiyim. Kenarda kalmış, ötekileştirilmiş, dayısı olmadığı için bir yere gelememiş bütün gençlerimizin güvencesi olacağım. Çocuklarının geleceği için endişelenen annelerin gönüllerini rahatlatacağım. Bu kadim şehri hak edildiği şekilde yöneteceğim." ifadelerini kullandı.

Ekonomik Sıkıntılar ve Umut Işığı

Ekonomik şartların insanımızı ne kadar yorduğunun farkında olduğunu belirten Ağaç, "Sizlerin omuzlarındaki bu yükü hafifletmek için elimden geleni yapacağım. Gençlerimize çok değerli projeler sunacağım ve ellerinden tutacağım. Bana vereceğiniz yetkiyle Gümüşhane için hakkaniyetle ve liyakatle çalışacağım." dedi.

Güven ve Umut Mesajı

Mektubunu "Ben size güveniyorum, kendimi önce Allah’a sonrada sizlere emanet ediyorum. Ben bu şehrin sizde benim umudumsunuz." sözleriyle tamamlayan Ağaç, Gümüşhanelilere samimi ve umut dolu bir mesaj verdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 03:40
Güneş 05:17
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:22
Yatsı 20:52