banner333

banner309

Gümüşhane Belediye Başkan Yardımcıları İle Bağlı Birimler Belli Oldu

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer’in, Belediye Başkan Yardımcılarının atamasının ardından başkan yardımcılarına bağlı birim müdürlükleri de belirlendi.

Gündem 30.04.2024, 15:25 02.05.2024, 15:23
Gümüşhane Belediye Başkan Yardımcıları İle Bağlı Birimler Belli Oldu
banner400

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer’in, Belediye Başkan Yardımcılarının atamasının ardından başkan yardımcılarına bağlı birim müdürlükleri de belirlendi.

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, başkan yardımcılarına bağlı olan birimlerin haricinde kendisine direk bağlı olan birimler; Zabıta Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ve Mali Hizmetler Müdürlüğü oldu.

Başkan Yardımcısı Muzaffer Pezük’e bağlı birimler ise; Yazı İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Mezarlıklar Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü oldu.


Bir diğer Başkan Yardımcısı Necati Yılmaz’a; Özel Kalem Müdürlüğü, Hukuk İsleri Müdürlüğü, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bağlandı.

Belediye Başkan Yardımcılığı görevini meclis üyeliğinden alan Orhan Mazman’a ise Veteriner İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, Sıfır Atık Müdürlüğü ve İtfaiye Müdürlüğü bağlandı.

Birim müdürlüklerine kimlerin getirileceği konusu netlik kazanmamış olmakla beraber bugün itibari ile görev yapan birim müdürleri ise şu şekilde;

Belediye Başkanı Vedat Soner Başer’e Bağlı; Zabıta Müdürlüğü Murat Bal, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Recep Özdener, Mali Hizmetler Müdürlüğü Gökhan Yaşar

Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Pezük’e Bağlı; Yazı İşleri Müdürlüğü Hayati Yalçın, Temizlik İşleri Müdürlüğü Nusret Aslan Mezarlıklar Müdürlüğü Mustafa Demir, Destek Hizmetleri Müdürlüğü Nusret Aslan, Park ve Bahçeler Müdürlüğü E. Evrim Bostan, Fen İşleri Müdürlüğü Sinem Keleş


Belediye Başkan Yardımcısı Necati Yılmaz’a Bağlı; Özel Kalem Müdürlüğü Arife Eleman, Hukuk İsleri Müdürlüğü Nuray Aslan, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Kubilay Bozalan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Baddal Bayar, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne ise başkan yardımcısı Necati Yılmaz vekâlet ediyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Mazman’a Bağlı; Veteriner İşleri Müdürlüğü Uğur Bilgiç, Su Ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü Mustafa Ceylan, Sıfır Atık Müdürlüğü Bayram Karakoç, İtfaiye Müdürlüğüne ise Vedat Taşdemir birim müdürü olarak hizmet veriyor.

Yorumlar (1)
Davut Şenel 2 hafta önce
#YerelSeçimler
31.Nisan.2024 pazar 08:00 - 16:00
Gümüşhane de makam değişikliği ,başkanın tamamen başarısına bağlıdır.
Vedat Soner Başer 'in başkanlığı hayırlı bol hizmetli olur inşaAllah !
@MEZİREKÖYÜ
30.04.2024 salı
21.Şevval.1445
2
az bulutlu
Namaz Vakti 17 Mayıs 2024
İmsak 03:11
Güneş 04:57
Öğle 12:24
İkindi 16:18
Akşam 19:40
Yatsı 21:19