banner333

banner309

Bölge Hastanesindeki Otomatlar Para Tuzaklarına Dönüştü!

KTÜ Farabi Hastanesi'ndeki otomatlar vatandaşları çileden çıkarıyor.

Gündem 16.04.2024, 16:59
Bölge Hastanesindeki Otomatlar Para Tuzaklarına Dönüştü!
banner400

BGümüşhane, Giresun, Bayburt, Rize, Artvin, Erzincan ve Trabzon gibi illerden gelen hastalara hizmet veren bölge hastanesi konumundaki KTÜ Farabi Hastanesi'nde bulunan otomatlar, vatandaşların hayatını kolaylaştırmak yerine para tuzağı haline geldi.

Hastanenin değişik noktalarına yerleştirilmiş onlarca otomat ile ilgili şikayetler internet ortamında çoğalıyor. En büyük sorunun ise para üstü iadelerinde yaşandığı belirtiliyor. Vatandaşlar, otomatlardan para üstü alamadıklarını, ürünlerin gelmediğini, muhatap bulamadıklarını, verilen telefonların cevap vermediğini ve bozuk para bulunmadığını dile getiriyor.

Vatandaşlar "Para Tuzakları" Diyor:

Pratik ve kullanışlı olması amacıyla kurulan otomatların hizmetten çok para tuzağı haline geldiğini söyleyen bir vatandaş, "Gümüşhane'den hastaneye gidip geliyorum. Erken saatlerde yola çıktığımız için kahvaltı edemiyoruz. Atıştırmalık almak istediğimizde ise otomatların azizliğine uğruyoruz. Ne attığımız parayı geri alabiliyoruz ne de ürün alabiliyoruz. Bazen de para iadesi olmadığı için zorunlu alışveriş yapmak durumunda kalıyoruz" diyor.

Sorun yaşadıklarında başka hastaların da benzer problemler yaşadığını aktaran vatandaş, "Bu makineler normalde vatandaşa hizmet etsin diye konuyor. Lakin hizmet vermekten çok para tuzakları olarak işlev görüyor. Sorun yaşıyorsunuz, makine üzerindeki telefon numaraları cevap vermiyor. Makineler ile ilgili sorumlu kimseyi bulamıyoruz. Makinelerdeki sorunlar nedense hep kullanan insanların aleyhine oluyor" şeklinde konuşuyor.

Yetkililerden Cevap Bekleniyor:

Hastane yönetimi ve yetkililerden, otomatlarla ilgili yaşanan sorunlara çözüm bulmaları ve vatandaşları mağduriyetten kurtarmaları bekleniyor.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 03:38
Güneş 05:15
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:23
Yatsı 20:54