banner333

banner309

Yangın Merdiveni Fiyatları

Yangın merdiveni, genellikle binaların dış tarafına monte edilen acil çıkış merdivenleridir. Bunun yanı sıra yangın merdivenleri binanın gövdesinden ayrı olmak kaydıyla, iç tarafa da monte edilmiş olabilmektedir.

Güncel 20.01.2021, 04:55
Yangın Merdiveni Fiyatları
banner400

Yangın merdiveni, genellikle binaların dış tarafına monte edilen acil çıkış merdivenleridir. Bunun yanı sıra yangın merdivenleri binanın gövdesinden ayrı olmak kaydıyla, iç tarafa da monte edilmiş olabilmektedir. Yangın merdiveni konusunda belirlenen yönetmeliğe uygun davranılması zorunludur. Ayrıca yangın merdiveni bulunması her bina için zorunlu hale gelmiştir.

Yangın merdiveni ile ilgili hizmet veren birçok firma mevcuttur. Biçimsel olarak dairesel ve Z tipi olarak iki çeşit yangın merdiveni mevcuttur. Günümüzde, projeye uygun çizilmesi kaydıyla Z tipi yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Dairesel yangın merdivenleri daha estetik görüntü vermesine rağmen güvenlik anlamında daha düz olan ve aşağı daha kolay inişi sağlayan Z tipi yangın merdivenleri kullanılmaktadır.

Yangın Merdiveni

Günümüzde yangın merdivenleri sadece güvenlik açısından değil dekoratif açıdan da değerlendirilmektedir. Yani yangın merdivenlerinin binanın görselliğini zenginleştirmesi de göz önünde bulundurulmaktadır. Bu bakımdan farklı projeler için farklı yangın merdiveni projesi çizilmekte ve renk gibi konular belirlenmektedir. Yangın merdiveni konusunda hizmet veren firma sayısı gün geçtikçe artmakta ve alternatif çoğalmaktadır.

Yangın merdiveni fiyatları konusunda birçok etken mevcuttur. Yangın merdiveni fiyatları konusuna kullanılan malzemenin etkisi büyüktür. Bunun yanı sıra yangın merdiveni fiyatları konusunda işçilikte belirleyici faktörlerden biridir. Yangın merdiveni fiyatları konusunda kullanılacak ek malzemelerin de önemi vardır. Yangın merdiveni için hizmet veren firmalardan projenize göre konusunda bilgi alabilir ve binanızda güvenliği sağlayabilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59