banner333

banner309

Yangın Merdiveni

Bildiğiniz gibi belediyeler artık küçük orta ve büyük işletme sahipleri için olası bir yangın afetinde çalışan ya da orada bulunan kişilerin can kaybına uğramasını önlemek amacı ile yangın merdiveni yürütmeliğini zorunlu hale getirmiştir.

Güncel 25.01.2021, 15:59
Yangın Merdiveni
banner400

Bildiğiniz gibi belediyeler artık küçük orta ve büyük işletme sahipleri için olası bir yangın afetinde çalışan ya da orada bulunan kişilerin can kaybına uğramasını önlemek amacı ile yürütmeliğini zorunlu hale getirmiştir. Böylece yangın esnasından insanların bir an önce acil çıkış kapıları vasıtası ile bina dışına çıkarılmaları hesaplanmıştır. Ancak ne var ki pek çok işletme bu yönetmelikten habersizdir. Ve hatta zorunlu olan bu projeyi hayata geçirmedikleri için maalesef böyle bir afet ile karşılaştıklarında büyük bir felaket ile yüzleşmeleri gerekmektedir.

Otel fabrika alışveriş merkezleri hastaneler devlet daireleri kısacası insan sirkülasyonunun çok olduğu yerlerde bu merdivenlerin olması gerektiği kaçınılmaz bir gerçektir. İşte eğer sizde zorunlu olan bu projeyi daha yaptırmadıysanız ancak güvenilir bir firma ile hayata geçirme konusunda kendinize yol ışığı arıyorsanız alanında öncü olan ve mühendislik konusunda binlerce şirketin tercih ettiği firmamız ile tanışabilirsiniz. Böylece merdivenlerin yapılacağı yerde çok daha çabuk bir tahliyenin nasıl gerçekleşeceği konusunda eşsiz bir proje ile karşılaşmanız mümkün olacaktır.

Yangın merdiveni yaptırmadan önce iyi bir saha çalışması gereklidir. Bu konuda sizlere profesyonel bir şekilde hizmet sunacak her biri alanında uzman ve gerekli belgelere sahip çalışanlarımız ile hizmet sunduğumuzu belirtmek isteriz. Sizde sorunsuz bir şekilde merdivenin en doğru noktalara monte edilmesini istiyorsanız böyle bir afet ile karşılaştığınızda güven içerisinde kullanılabilecek bir merdivene sahip olmak istiyorsanız hemen bizi tercih ederek son derece doğru bir adım atmış olabileceksiniz. Bu konuda sizlere ekibimiz ile ekspertiz hizmeti sunduğumuzu belirtelim. Yani projenin nasıl olması gerektiğini proje esnasında hangi malzemelerin kullanılmasının daha doğru olacağını ve çok daha fazlasını bu rapor içerisinde bulabileceksiniz. Üstelik bu ön etüt işlemlerinden de firma olarak hiçbir ek ücret talep etmediğimizin altını çizmek isteriz.

Yangın merdiveni hizmeti için size 7 gün 24 saat hizmet sunuyoruz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09