banner333

banner309

Yalçın, Sektörün Lideri Öztiryakiler’e Genel Müdür Olarak Atandı

Güsiad Genel Başkan Yardımcısı ,TEGA başkanı Yüksel Yalçın 18 yıldır Yönetici olarak çalıştığı sektörün en büyüğü Öztiryakiler A.Ş. ye Genel Müdür olarak atandı.

Güncel 23.11.2013, 00:16 23.11.2013, 12:53
Yalçın, Sektörün Lideri Öztiryakiler’e Genel Müdür Olarak Atandı
banner400

Güsiad Genel Başkan Yardımcısı ,TEGA başkanı Yüksel Yalçın 18 yıldır Yönetici olarak çalıştığı sektörün en büyüğü Öztiryakiler A.Ş. ye Genel Müdür olarak atandı. 

İstanbulda Gümüp-Gümüşhaneli Mühendisler Platformu Kurucu Başkanlığı ve Giyad başkanlığının yanında TV kanallarında Gümüşhane'nin sesi olan sivil toplum kuruluşlarında aldığı aktif görevleri, Uluslararası Teknoloji Birliği Üyeliği, Arbitek Kurucu Başkanlığı gibi üniversite sanayi işbirliği programlarına katkılarıyla tanıdığımız YTÜ Vakfı Mütevelli Üyesi  hemşerimiz Endüstri Yük. Mühendisi Yüksel Yalçın'a yeni görevi uzun yıllar çalıştığı firması Öztiryakiler tarafından bugün resmen tebliğ edilerek ataması yapıldı. 

Yüksel Yalçın, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı;

1200 aşkın çalışanı ile 120 bin m2 kapalı alanda üretim yapan, sektörde 55 yılını geride bırakmış, 110 ülkeye ihracat yapan Türkiye’nin ilk 500 firması içinde yer alan Öztiryakiler’de 18 yılı geride bırakmış bir iş yaşamımız oldu. Onun öncesinde benzer sektörlerde yönetici olarak 6 yıllık tecrübemiz olmuştu.

4000 ni aşkın ürün çeşidi ile dönyanın dörtbir yanında 5 yıldızlı oteller,tatil köyleri, hastane,okul, cafe-restaurant mutfakları yapıyoruz.Alanımızda Türkiyede açık ara lider, avrupada ilk 5te, dünyada 16.sırada kısacası sektörün 1.ligindeyiz. Fabrika yatırımlarımızın yanında teknolojiye ArGe ye büyük kaynaklar ayırarak yol alıyoruz.Teknik üniversiteler ve  Tübitak başta olmak üzere ArGe kuruluşları ile sürekli yenilik sürekli inovatif çalışmalarla alanımızdaki ürün gruplarında enerji, çevre ve akıllı teknolojik ürün yaklaşımları ile geleceğin mutfaklarını tasarlıyoruz. Türk Patent Enstitüsü nezdinde sektörde en çok Endüstriyel Tasarım Tescil, Faydalı Model ve Patente sahip firma ödülümüz var.
Hedefimiz, ürün ve üretim  teknoloji yatırımlarımızla gelecekte Avrupada ilk üçte dünyada ilk 10 firma arasında olmaktır.Bu hedefler doğrultusunda emin adımlarımızla ilerliyoruz.

Öztiryakiler, dünyanın dört bir yanında kullanılan ürünlerine “Türk Malı” mührünü  vurmanın her daim gururunu tüm çalışanları ve paydaşlarıyla yaşayacaktır. Yeni görevimizde  bu vizyonu esas alan gayretlerle gece gündüz demeden sürekli gayret içinde olacağız, dedi. 

Gazetimizin kurucularından ve aynı zamanda köşe yazarımız olan Sn.Yüksel Yalçın'a hemşerilerimiz adına bizde teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz. 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (1)
Turgay KESLER 10 yıl önce
Çok gururlandım. Çok sevindim.Allah yar ve yardımcın olsun.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39