banner333

banner309

Üstün'den, Kurban Bayramı Mesajı

Hac vazifesini yapmak üzere kutsal topraklarda bulunan Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

Güncel 03.10.2014, 14:30 03.10.2014, 14:32
Üstün'den, Kurban Bayramı Mesajı
banner400
Hac vazifesini yapmak üzere kutsal topraklarda bulunan  Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

Milletvekili Üstün. “Ruhunda, Yüce Yaratıcıya yakınlık ve yaratılana fedakarlık anlayışını taşıyan bir Kurban Bayramının kucaklayıcı iklimine, 4 Ekim Cumartesi günü sabah kılınacak Bayram Namazıyla adım atmış olacağız.
Akıllı, hür, mukim ve dini ölçülere göre zengin sayılan her müminin yerine getirdiği Kurban, simgelediği yüce değerler  açısından sosyal dokumuza nakış nakış işlemiş, asırlardan beri özellikle milletimizin dini ve kültürel hayatıyla bütünleşmiştir.
Toplumda kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu canlı tutan Kurban, sosyal adaletin gerçekleşmesine katkıda bulunarak, zengine, malını Allah rızası için harcama alışkanlığını kazandırarak, paylaşma kültürünü geliştirerek, fakirlerinde kendilerini yaşadıkları toplumun bir üyesi olarak görmesine vesile olur.
Dayanışma ve sevgi dostluğun direği, insanlığın gereğidir. Sahip olduğumuz imkanları ihtiyaç sahipleri ile paylaşmak bizim örfümüzün temel şiarlarındandır. İdrak edeceğimiz Kurban Bayramının ülkemize birlik, beraberlik, sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramının İslam dünyası için hayırlara vesile olmasını diler, yakın coğrafyamız başta olmak üzere yaşanan acıların sona ermesini Cenabı Allah’tan niyaz ederim. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09